Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
01.02.2021 kl. 14.03

Koncerndirektør fyret efter stridigheder

Claus Stensgaard Jensen, koncerndirektør i Bornholms Regionskommune, er blevet fyret efter at have været fritaget for tjeneste siden årsskiftet. Fyringen skyldes samarbejdsvanskeligheder i topledelsen.

Et flertal i kommunalbestyrelsen i Bornholms Regionskommune har nu godkendt fyringen af koncerndirektør Claus Steensgaard Jensen. Det skriver TV2/Bornholm.

Til mediet forklarer Rebecca Douglas Elleby (S), at fyringen sker på grund af samarbejdsvanskeligheder i topledelsen.

– Det er ganske enkelt, der har været bøvl. Det er det, vi ser resultatet af. Derfor bliver der ryddet op i det, har hun fortalt til TV2/Bornholm.

Selv vidste den nu forhenværende direktør ikke, at han var fyret, før mediet ringede.

LÆS OGSÅ Koncerndirektør fritaget for tjeneste indtil byråd kan tage stilling til fyring

Claus Steensgaard Jensen har dog været fritaget for tjeneste siden starten af januar, hvor medlemmerne af økonomi-, erhvervs- og planudvalget i kommunen indstillede til kommunalbestyrelsen, at samarbejdet med direktøren skulle ophøre. Her oplyste udvalgsmedlemmerne, at man ønskede en anden profil til den fremadrettede ledelse af Bornholms Regionskommune.

En lækket mailkorrespondance mellem Claus Steensgaard Jensen og kommunaldirektøren, som Bornholms Tidende har offentliggjort, har dog tidligere blotlagt en strid mellem de to direktører om den såkaldte Snorrebakkesag – et kuldsejlet anlægsprojekt, der skulle flytte en del af kommunens administration til nye bygninger uden for Rønne.

I mailkorrespondancen skrev Claus Steensgaard Jensen, at han flere gange har gjort indsigelser mod økonomien i det kuldsejlede projekt, og at han har været uenig i beslutninger om at tilbageholde sagsakter, som lokalpolitikere og pressen havde bedt om at få udleveret. antj@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Koncerndirektør fyret efter stridigheder Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger