Foto: Tårnby Kommune
Foto: Tårnby Kommune
02.12.2021 kl. 11.45

Forvaltningschef fratræder sin stilling

Kim Madsen fratræder sin stilling som forvaltningschef i Tårnby efter at have været fritaget for tjeneste. Parterne har indgået en gensidig fratrædelsesaftale.

Denne artikel er rettet 7. januar 2022 efter henvendelse fra Kim Madsen og Tårnby Kommune. I den oprindelige version fremgik det blandt andet ikke, at Kim Madsen er renset for anklagerne.

Tirsdag aften godkendte kommunalbestyrelsen i Tårnby en gensidig aftale med forvaltingschef, Kim Madsen, der fratræder sin stilling.

Han har været fritaget for tjeneste siden slutningen af september og vil fortsat være det frem til udgangen af juni 2022. Det skriver Tårnby Kommune i en pressemeddelelse.

Den tidligere jobcenterchef, Bo Hammer, kom med anklager om lovbrud og lemfældig omgang med lovgivningen. Fire uger senere besluttede kommunen så at sende Kim Madsen hjem. Det skete med begrundelsen om, at der var skabt meget uro og usikkerhed om jobcentret og arbejdsmarkeds- og sundhedsforvaltningen, som Kim Madsen stod i spidsen for.

LÆS OGSÅ Job tvinger nyvalgt ud af økonomiudvalg

Anklagerne kom samtidig med, at jobcenterchefen selv fratrådte sin stilling efter gensidig aftale med Tårnby Kommune. Han kontaktede Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og berettede om uregelmæssigheder i forvaltningen.

Disse anklager har styrelsen 6. december 2021 frikendt Kim Madsen og Tårnby Kommune for.

Kim Madsen har været forvaltningschef i Tårnby i over 21 år. Som en del af fratrædelsesaftalen har Kim Madsen modtaget en godtgørelse. marp@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Forvaltningschef fratræder sin stilling efter anklager om lovbrud Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger