vicekommunaldirektør Andreas Jegstrup skal stå i spidsen for processen frem mod ansættelsen af en ny kommunaldirektør. Foto: Flemming Andreasen
vicekommunaldirektør Andreas Jegstrup skal stå i spidsen for processen frem mod ansættelsen af en ny kommunaldirektør. Foto: Flemming Andreasen
26.08.2021 kl. 12.00

Sorø konstituerer kommunaldirektør

Kommunalbestyrelsen har på sit møde onsdag aften bekræftet at Andreas Jegstrup konstitueres som kommunaldirektør indtil en ny er fundet. Det sker efter at kommunaldirektør Søren S. Kjær er blevet politianmeldt af kommunalbestyrelsen.

Kommunalbestyrelsen i Sorø har onsdag aften konstitueret vicekommunaldirektør Andreas Jegstrup som kommunaldirektør, indtil en ny er ansat. Andreas Jegstrup har været vicekommunaldirektør siden april 2021. Det skriver Sorø i en pressemeddelelse, hvor den konstituerede kommunaldirektør siger:

– Jeg vil gerne sige tak til kommunalbestyrelsen for at vise mig den tillid. Jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde med både politikere og kommunens ledelse og medarbejdere.

Konstitutionen sker, efter at kommunalbestyrelsen til samme møde har besluttet at politianmelde kommunaldirektør Søren S. Kjær for at have misbrugt sit kommunale kreditkort.

Processen med at ansætte en ny direktør er sat i gang, og borgmester Gert Jørgensen (K) udtaler i pressemeddelelsen:

LÆS OGSÅ Jurister i Aarhus overvejer politianmeldelse af DF-politiker

– Jeg er glad for, at Kommunalbestyrelsen har været enige om at konstituere Andreas Jegstrup som kommunaldirektør. Jeg sætter stor pris på samarbejdet med Andreas, og han vil være en værdifuld kapacitet for Sorø Kommune frem mod ansættelsen af en ny kommunaldirektør, som forhåbentlig kan ske pr. 1. december, siger borgmesteren. marp@kl.dk 

Blå bog

Andreas Jegstrup er tidligere direktør i Ringsted Kommune, først økonomidirektør og siden social- og sundhedsdirektør. Før det har han arbejdet som økonomichef og ældrechef i Københavns Kommune. Han er uddannet cand.scient.pol. og sygeplejerske. Han har derudover taget en lederuddannelse hos Kjerulf og Partner. Andreas Jegstrup er 58 år og bor i Jyllinge. Han har to voksne børn.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Sorø konstituerer kommunaldirektør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger