Mikkel Dragmose Hansen. Pressefoto
Mikkel Dragmose Hansen. Pressefoto
05.08.2021 kl. 11.44

SF-spidskandidat dropper politik

Mikkel Dragmose-Hansen (SF) siger farvel til politik efter 12 år som medlem af byrådet i Middelfart.

SF i Middelfart har måtte skifte spidskandidat, efter den hidtidige spidskandidat Mikkel Dragmose-Hansen har besluttet at droppe politik. Samtidig træder han ud af byrådet i Middelfart i starten af september efter 12 år som byrådsmedlem. Han trækker sig ligeledes som spidskandidat ved det kommende regionsrådsvalg.

– Det har været en af de sværeste beslutninger i mit liv, indleder Mikkel Dragmose-Hansen et længere opslag på Facebook, hvori han uddyber sin beslutning.

– Igennem snart 12 år har jeg været byrådsmedlem. Jeg har haft fornøjelse af at møde vanvittig mange søde og spændende mennesker og virksomheder, mens jeg har været viceborgmester, fungerende borgmester og udvalgsformand med mere, fortsætter han.

Mikkel Dragmose-Hansen forklarer, at han for kort tid siden har fået nyt job, og at hans selvstændige virksomhed samtidig udvider sig.

LÆS OGSÅ Borgmester trækker sig som spidskandidat

– Nu måtte jeg træffe et valg i forhold til tid, forpligtigelser og meget mere. Jeg vil savne Middelfart byråd, savne at skabe resultater i hverdagen, mødet med de mange borgere, dygtige medarbejdere og virksomheder, skriver Mikkel Dragmose-Hansen, der dog samtidig slår fast, at der også er ting ved hvervet som byrådspolitiker, han ikke kommer til at savne.

– Dog vil jeg ikke savne 60 timers arbejdsuger, være på 24/7 og have svært ved at holde ferie med god samvittighed, lyder det.

Morten Thomsen, der har været SF’s formand i Middelfart i omkring fire år, bliver ny spidskandidat, når Mikkel Dragmose-Hansen stopper. antj@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: SF-spidskandidat dropper politik Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger