Rådhuset i Greve. Foto: Colourbox
Rådhuset i Greve. Foto: Colourbox
05.08.2021 kl. 10.44

Konstitueret direktør siger op efter skandalesag

Greve Kommunes konstituerede økonomidirektør, Nanna Vestereng, siger op i kølvandet på sagen om den tidligere kommunaldirektørs private indkøb på kommunens kreditkort.

Kort før budgetprocessen går i gang, skal Greve Kommune finde en ny økonomidirektør. Nanna Vestereng, der er konstitueret økonomidirektør, har nemlig sagt op. Det skriver dr.dk.

Nanna Vestereng sagde allerede op i starten af juni, men besluttede at blive i Greve, da hun i kølvandet på afsløringerne af, at den tidligere kommunaldirektør Claus Thykjær havde gjort private indkøb for omkring 16.000 kroner på kommunens kreditkort, blev konstitueret økonomidirektør.

Denne stilling forlader hun dog også nu – ifølge dr.dk med den begrundelse, at sagen om privatindkøb i kommunens skygger for hendes arbejde.

– Forstår også godt Nannas beslutning, der beror på, at sagen om Claus skygger for muligheden for at arbejde med budgetproces og øvrig daglig drift, har Anne Sofie Degn, der er konstitueret kommunaldirektør, skrevet i en besked, som DR har fået kendskab til. antj@kl.dk

LÆS OGSÅ Tre direktører bliver til to i Odsherred

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Konstitueret direktør siger op efter skandalesag Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger