Foto: Greve Kommune
Foto: Greve Kommune
05.08.2021 kl. 10.49

Greve politianmelder kommunaldirektør

Byrådet i Greve har politianmeldt den tidligere kommunaldirektør Claus Thykjær.

Ovenpå afsløringer af, at Greves tidligere kommunaldirektør, Claus Thykjær, har købt privat ind for omkring 16.000 kroner på kommunens kreditkort, har byrådet i Greve besluttet af politianmelde den tidligere kommunaldirektør. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse efter et ekstraordinært byrådsmøde onsdag eftermiddag.

De private indkøb bestod blandt andet i indkøb i en FCK-butik, Magasin og i Tøjeksperten samt konferencebilletter til hustruen og en sportsrejse.

– Sagen overdrages til politiet med henblik på vurdering af, om der er foregået noget ulovligt. Et samlet byråd mener, at det er politiet, der er rette myndighed til at bedømme dette. Jeg håber dermed, at vi kan få afklaret sagen endeligt, siger borgmester Pernille Beckmann (V) i pressemeddelelsen.

Pernille Beckmann siger til sn.dk, at politianmeldelsen af den tidligere kommunaldirektør skyldes, at sagen har ændret sig.

LÆS OGSÅ Sorø konstituerer kommunaldirektør

– Der er blevet skabt tvivl om, om kommunen forsøger at dække over noget. Intet kunne være mere forkert og ingen, slet ikke mig, kan leve med anklager om, at kommunen forsøger at dække over noget, lyder borgmesterens begrundelse for politianmeldelsen. Hun tilføjer, at politiets efterforskning også vil få betydning for økonomien i den indgående fratrædelsesaftale med Claus Thykjær. antj@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Greve politianmelder kommunaldirektør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger