Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
29.04.2021 kl. 12.22

Kommunalbestyrelsesmedlem får nej til at udtræde

Løsgænger Jan Jespersen må blive i kommunalbestyrelsen i Stevns, efter hans kollegaer har sagt nej til at lade ham udtræde.

Onsdag aften sagde kommunalbestyrelsen i Stevns Kommune nej til at lade løsgænger Jan Jensen udtræde før tid. Det skriver sn.dk.

/ScaledImages/_Global_Artikelbilleder_Online___Ja-Jespersen_Stevns-2_263.jpg

Jan Jespersen blev i marts vraget som spidskandidat af sit parti Enhedslisten, og efter en tænkepause hen over påsken besluttede han sig for at melde sig ud af partiet.

Samtidig anmodede han borgmester Anette Mortensen (V) om at forlade kommunalbestyrelsen. Anmodningen begrundede Jan Jespersen med ”personlige årsager”, men det er altså ikke en gyldig grund i henhold til styrelsesvedtægtens bestemmer om borgerligt ombud, påpegede Anette Mortensen ifølge sn.dk, da hun anbefalede de øvrige medlemmer af kommunalbestyrelsen at afvise Jan Jespersens anmodning.

Hovedpersonen selv var inhabil under behandlingen af anmodningen, og da han vendte tilbage til det virtuelle kommunalbestyrelsesmøde og fik beskeden om, at hans anmodning var afvist, lød det ifølge sn.dk fra Jan Jespersen:

LÆS OGSÅ Lars Krarup går fra posten før tid

– Okay, nå – jamen, så er det jo sådan, det er. antj@kl.dk

Emneord
Byråd, Navne, Valg

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Kommunalbestyrelsesmedlem får nej til at udtræde Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger