Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
28.04.2021 kl. 09.29

Politikere ærgrer sig over, at borgmester fastholder digitalt møde

Flere kommunalpolitikere på Bornholm er utilfredse med, at borgmester Thomas Thors (S) har besluttet, at kommunalbestyrelsen torsdag skal holde møde digitalt. Det skyldes ifølge borgmesteren, at flere føler sig utrygge ved at møde op. Men det er forkert, at politikerne ikke passer deres arbejde i salen, lyder kritikken.

Digitale møder har der været mange af det seneste år, og torsdag tager kommunalbestyrelsen endnu et møde over Skype. Det er borgmester Thomas Thors (S), der har besluttet at holde fast i, at kommunalbestyrelsen ikke skal møde fysisk, men den beslutning møder kritik.

– Jeg synes, det er helt forkert, at vi ikke passer vores arbejde i salen. Specielt fordi der er sat plexiglasplader op. Der er vist to medlemmer, som ikke vil møde op, og som vil være med på Skype. Jeg mener, at de burde sygemelde sig og sende deres suppleant i stedet, siger Linda Kofoed Persson (DF) til Bornholms Tidende.

Kirstine van Sabben fra Bornholmerlisten siger til det lokale medie, at hun ligeledes ærgrer sig, da hun mener, de fysiske møder er at foretrække, og at resultaterne bliver bedre ved fysiske møder.

Bornholms borgmester Thomas Thors forklarer til Bornholms Tidende, at det skyldes, at medlemmerne af kommunalbestyrelsen ikke skal føle sig utrygge.

LÆS OGSÅ Kontroversielt at holde fysisk byrådsmøde

– Det er af hensyn til, at flere af vores medlemmer ikke føler sig trygge ved fysiske møder, siger Thomas Thors og tilføjer, at han håber, at kommunalbestyrelsen igen kan mødes fysisk i maj, hvis alle tilstedeværende er testet negativ for COVID-19 inden for de seneste 72 timer.

– Nu er der nogle få måneder til, at vi alle sammen er vaccineret, og vi skal passe på hinanden. Og så håber vi, at vi kan gennemføre et fysisk møde i kommunalbestyrelsen i maj, siger borgmesteren. antj@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Politikere ærgrer sig over, at borgmester fastholder digitalt møde Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger