Niels Christiansen (K). Foto: Varde Kommune
Niels Christiansen (K). Foto: Varde Kommune
26.04.2021 kl. 12.16

Stopper i politik på grund af dårlig hørelse

Dårlig hørelse sætter en stopper for Niels Christiansens (K) politiske liv i Varde. Efter 23 år i byråd og kommunalbestyrelse genopstiller Niels Christiansen ikke.

Det mangeårige konservative byrådsmedlem i Varde, Niels Christiansen, har besluttet, at han ikke genopstiller ved det kommende kommunalvalg. Det er dårlig hørelse, der forhindrer Niels Christiansen i at tage fire år mere som byrådsmedlem.

– Det kommunalpolitiske arbejde har nu i 24 år været i mit fokus og har på alle måder i alle årene været et meget berigende og meget spændende arbejdsfelt. Desværre må jeg nu være realistisk og erkende, at jeg formentlig ikke vil kunne udfylde en eventuel fornyet indvælgelse i det kommende byråd på en for alle parter tilfredsstillende måde. Den erkendelse og beslutning skyldes ene og alene min efterhånden reducerede hørelse, som nu har fået et omfang, som i væsentligt omfang vanskeliggør min fulde opfattelsesevne i alle situationer af det sagte ord, har Niels Christiansen ifølge JydskeVestkysten skrevet til sine kollegaer i byrådet.

65-årige Niels Christiansen har siddet i kommunalbestyrelse og byråd i 23 år. I den daværende Blåbjerg Kommune var han valgt for Lokallisten. I januar sidste år trådte han tilbage som konservativ spidskandidat og blev afløst af Steen Holm Iversen. antj@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Stopper i politik på grund af dårlig hørelse Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger