Mette Molin. Pressefoto
Mette Molin. Pressefoto
08.04.2021 kl. 10.19

Lejre får centerchef med lokale rødder

Mette Molin starter den 1. maj som ny chef for Center for Velfærd og Omsorg i Lejre Kommune.

Fra den 1. maj hedder Lejre Kommunes chef for Center for Velfærd & Omsorg Mette Molin. Hun kommer fra en stilling som områdeleder for Lyngby-Taarbæk Kommunes Trænings- og Rehabiliteringscenter.

– Mette har mere end 20 års ledererfaring i sundhedsvæsenet og har ord for at være en positiv, dedikeret og resultatorienteret leder med fokus på borgerne. Jeg ser frem til at byde Mette Molin velkommen til Lejre Kommune, som hun faktisk kender ganske godt på forhånd, da hun er vokset op på Midtsjælland, siger kommunaldirektør i Lejre Kommune Inger Marie Vynne i en pressemeddelelse.

51-årige Mette Molin er uddannet fysioterapeut i 1995 og har haft lederstillinger på både Glostrup Hospital og Rigshospitalets klinik for Rygmarvsskader i Hornbæk. Senest har hun været chef for mere end 200 medarbejdere i Trænings- og Rehabiliteringscentret (TRC) i Lyngby-Taarbæk Kommune; et center der har en meget bred opgaveportefølje indenfor sundheds, ældre-, akut-, og forebyggelsesområdet.
Mette har en solid videreuddannelse bag sig – herunder diplom i ledelse og en master i offentlig ledelse fra CBS.

– Jeg glæder mig til at stå i spidsen for Center for Velfærd & Omsorg og blive en del af Lejre Kommune. Min ambition er, at borgere og pårørende oplever en endnu større helhed og kvalitet i opgaveløsningen. Det forudsætter samarbejde, og jeg ser utrolig meget frem til samarbejdet med medarbejdere, politikere, borgere, ældre- og handicapråd og frivillige i Lejre Kommune samt samarbejdspartnere i Region Sjælland såvel som i praksissektoren, siger Mette Molin. antj@kl.dk

LÆS OGSÅ Randers henter direktør med rådmandserfaring

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Lejre får centerchef med lokale rødder Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger