Foto: Ringkøbing-Skjern Kommune
Foto: Ringkøbing-Skjern Kommune
06.04.2021 kl. 08.00

Fagchef fratræder efter fire måneder

Ringkøbing-Skjern har indgået en fratrædelsesaftale med fagchef Michael Damm efter uenighed om kursen.

Det skortede ikke på rosende tillægsord, da direktør Flemming Juel-Nielsen sidst i oktober sidste år kunne præsentere Michael Damm som ny chef for fagområdet Land, By og Kultur i Ringkøbing-Skjern Kommune. 

Han blev her beskrevet som en "holdspiller" og "et fantastisk godt match", fordi hans ledelsesstil matchede det ledelsesgrundlag og værdisæt, der er i Ringkøbing-Skjern Kommune, hed det i en pressemeddelelse. 

– Michael Damm har alt det, vi skal bruge og kunne forvente, plus noget ekstra, sagde Flemming Juel-Nielsen.

Siden er det imdiertld gået helt galt mellem parterne. Kommunen har indgået en gensidig fratrædelsesaftale med Michael Damm, oplyser den i en pressemeddelelse. 

LÆS OGSÅ Silkeborg-chef rykker til Aarhus

 – Vi vil gerne sige tak til Michael Damm for den tid, han har været hos os, hvor vi har været glade for de input han har bibragt kommunen. Vi er dog på den relativt korte tid, Michael har være ansat i kommunen, blevet klar over, at vi ser forskelligt på den fremtidige udvikling af Land, By og Kultur. Derfor er vi også blevet enige om, at vi hver især skal se efter nye muligheder, siger direktør Flemming Juel-Nielsen. 

Direktøren varetager i den kommende tid ledelsen af fagområdet, indtil der er fundet en ny fagchef. Den proces er allerede påbegyndt, oplyser kommunen. mdbr@kl.dk

Emneord
Forvaltning, Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Fagchef fratræder efter fire måneder Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger