Jan Milandt skal være direktør i Næstved. Foto: Frederikssund Kommune
Jan Milandt skal være direktør i Næstved. Foto: Frederikssund Kommune
30.09.2020 kl. 12.52

Næstved ansætter direktør med husdyrhold i privaten

Næstved henter ny direktør i det nordvestsjællandske.

51-årige Jan Milandt er udnævnt som ny direktør for dagtilbud og skoler, børn og unge samt kultur og borgerservice i Næstved Kommune. Det skriver Næstved i en pressemeddelelse.

Han overtager stillingen efter Hanne Dollerup, som er rejst til Odense Kommune for at blive direktør.

Jan Milandt kommer fra en direktørstilling i Frederikssund Kommune, hvor han har ansvaret for Opvækst, Uddannelse og Kultur, som de kalder det. Den stilling har han haft siden 2013.

Kommunaldirektør Rie Perry ser frem til samarbejdet med den nye direktør.

LÆS OGSÅ Ny fagchef i Lemvig

– Han er en kompetent og erfaren direktør, der både har fokus på resultater og relationer. Han er engageret, og det er tydeligt, at han skaber resultater ved at inddrage mange forskellige mennesker – både indenfor og udenfor organisationen. Han er et rigtig godt match til direktionen og til Næstved Kommune, siger kommunaldirektøren.

Jan Milandt er uddannet cand.scient. i biologi og idræt fra Københavns Universitet. En uddannelsesbaggrund, han har brugt til først at blive gymnasielærer, og sidenhen til at arbejde med uddannelse af trænere i Danmarks Idrætsforbund, inden han bevægede sig over i den kommunale verden.

Her har han bestridt lederstillinger i Gentofte, Høje-Taastrup og senest i Frederikssund. I de tre kommuner har han blandt andet været med til at oprette idrætsbørnehaver, SFO og klubber, afprøve nye måder at involvere borgerne på samt implementere skolereform og ny skolestruktur. Senest har han været med til at etablere et egnsteater i Frederikssund.

Nu går turen så til Næstved Kommune for Jan Milandt. Han ser frem til at overtage direktørstolen.

LÆS OGSÅ Assens henter ny direktør

– Jeg glæder mig til at være med til at udfolde kommunens mål om at ”alle børn uanset udgangspunkt skal have gode og ligeværdige muligheder for at udfolde sig i livet”. Det motiverede mig til at søge stillingen, at jeg kan se, at kommunen er meget ambitiøs på 0-18 årsområdet. Jeg ser frem til at arbejde sammen med borgere, foreninger, medarbejdere, ledere og politikere, så vi i fællesskab bliver så stærke som muligt. Vi skal lykkes sammen. Det gælder også i kultur- og foreningslivet, hvor jeg også har noteret mig, at kommunen står utrolig stærkt, siger Jan Milandt.

Privat bor han på en lille landejendom i Taastrup med sin kone, sønnen Albert på 12 og datteren Karla på 9 år. Husstanden tæller desuden fem får og tre tyrekalve.

Jan Milandt har første arbejdsdag i Næstved den 1. november. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Næstved ansætter direktør med husdyrhold i privaten Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger