Lars Møldrup er ny kommunaldirektør i Fanø Kommune. Foto: Aabenraa Kommune
Lars Møldrup er ny kommunaldirektør i Fanø Kommune. Foto: Aabenraa Kommune
29.09.2020 kl. 13.09

Fanø finder ny kommunaldirektør

Fanø henter sin nye kommunaldirektør i beredskabet.

55-årige Lars Møldrup bliver ny kommunaldirektør i Fanø Kommune. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

– Vi har haft en veltilrettelagt ansættelsesproces og et enigt byråd omkring ansættelsen, og jeg er derfor sikker på, at Lars Møldrup er den helt rigtige profil til at bære depechen videre og skabe fortsat fremdrift i vores kommune. Han er ihærdig, vellidt og visionær, og så har han et godt blik for området, de menneskelige, organisatoriske og politiske dimensioner, som en kommunaldirektør skal mestre, siger borgmester Sofie Valbjørn (Alt.).

Lars Møldrup kommer fra en stilling som administrerende direktør for det fælleskommunale selskab Brand & Redning Sønderjylland. Han har desuden en lang lederkarriere i bagagen fra blandt andet Esbjerg Forsyning og Tønder Kommune, hvor han var fagchef, inden han blev direktør for det fælleskommunale selskab.

Han er oprindeligt uddannet installatør og har siden taget forskellige lederuddannelser, blandt en masteruddannelse fra Danmarks Tekniske Universitet.

LÆS OGSÅ Kerteminde fastansætter konstitueret kommunaldirektør

Lars Møldrup kalder kommunaldirektørjobbet for både spændende og meningsfuldt.

– Fanø Kommune har en masse at byde på, når det gælder om kvalitet i kerneopgaven, bosætning, turisme og erhvervsudvikling, og jeg glæder mig til at realisere potentialerne i samarbejde med politikerne, borgerne, erhvervslivet og organisationens øvrige ledere og medarbejdere, siger Lars Møldrup.

Stillingen som kommunaldirektør på Fanø er blevet ledig, fordi den nuværende kommunaldirektør, Vibeke Kinch, har valgt ikke at forlænge sin seks-årige kontrakt, der udløber den 1. oktober. jki@kl.dk

Emneord
Navne, Ledelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Fanø finder ny kommunaldirektør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger