Foto: Randers Kommune
Foto: Randers Kommune
22.09.2020 kl. 15.55

Vicekommunaldirektør går på pension efter 26 års tjeneste

Vicekommunaldirektør og direktør for sundhed, kultur og omsorg i Randers Kommune, Erik Mouritsen, har besluttet sig for at gå på pension efter 26 års tro tjeneste.

Erik Mouritsen, vicekommunaldirektør og direktør for sundhed, kultur og omsorg i Randers Kommune, har besluttet at gå på pension fra 1. februar 2021.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelse. 

Det er en beslutning, han har taget, så der kan være en ny direktør ordentligt på plads, når et nyt byråd træder til efter kommunalvalget næste år. Ifølge kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt er dette valg kendetegnende for Erik Mouritsen.

– Erik en meget dygtig leder. Han er især god til at se den enkelte person. Han lytter og ved, hvornår han skal sætte retning og anerkende, siger Jesper Kaas Schmidt.

LÆS OGSÅ Ishøj åbner eget jobcenter og finder ny chef

Han er desuden glad for at have indgået en aftale med Erik Mouritsen om, at han kan stå til rådighed for særlige opgaver og introduktion for en ny direktør frem til august 2021.

Erik Mouritsen startede sin karriere i statens skatteforvaltning og var samtidig byrådsmedlem for Socialdemokratiet, hvor han var formand for socialudvalget. I 1994 blev han skattedirektør i kommunen og stoppede samtidig sin politiske karriere. Han har siden da haft flere forskellige direktørposter i kommunen, og han har været meget glad for arbejdspladsen, som han selv har været med til at forme de sidste 26 år.

– Randers Kommune er en fantastisk arbejdsplads, hvor jeg gennem mange år har oplevet, at der er mulighed for at skabe væsentlige resultater til gavn for borgerne. Det har været spændende at arbejde sammen med både dygtige og engagerede ledere. At sætte holdet er en vigtig opgave, og ledelsesholdet i sundhed, kultur og omsorg er i særklasse. Dem vil jeg savne. Samtidig er jeg imponeret over, hvor stor omstillingsparathed og faglighed dygtighed der er blandt vores medarbejdere, som møder borgerne, siger Erik Mouritsen. frst@kl.dk

Emneord
Navne, Organisation

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Vicekommunaldirektør går på pension efter 26 års tjeneste Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger