Foto: Københavns Kommune
Foto: Københavns Kommune
18.09.2020 kl. 12.00

København får ny fagdirektør for skoler og dagtilbud

Direktør i Glostrup Kommune Gitte Lohse vender tilbage til Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune som ny fagdirektør.

Gitte Lohse bliver ny fagdirektør i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune. Hun får dermed ansvaret for 10 procent af landets børn og unge som øverste faglige chef for over 70.000 børn i folkeskoler, daginstitutioner og fritidstilbud.

– Som fagdirektør får man en enestående mulighed for at gøre en forskel og bidrage til, at børn og unge får de bedste faglige- og sociale udviklingsmuligheder frem mod voksenlivet, siger Gitte Lohse i en pressemeddelelse fra kommunen.

Gitte Lohse kommer fra en stilling som direktør i Glostrup Kommune, hvor hun også havde ansvar for børne- og ungeområdet. Hun er uddannet skolelærer og har siden taget uddannelserne cand. pæd. i historie og samfundsfag fra DPU og Master of Public Administration fra CBS.

Fra 2012 til 2015 var Gitte Lohse områdechef for daginstitutioner, skoler of fritidstilbud i netop Børne- og Ungdomsforvaltningen i København, som hun nu vender tilbage til.

LÆS OGSÅ Officersuddannet folkeskolelærer skal være koncernchef i Skanderborg

– Jeg ser meget frem til at vende tilbage til det stærke faglige miljø i Børne- og Ungdomsforvaltningen. Og jeg glæder mig til sammen med både politikere, ledere, medarbejdere og andre samarbejdspartnere at fortsætte arbejdet med at styrke den faglige kvalitet på børne- og ungeområdet med de muligheder København som storby og hovedstad giver, siger hun.

Gitte Lohse tiltræder stillingen den 1. november og afløser Camilla Niebuhr, der i sommer fik nyt job som børne- og kulturdirektør i Rødovre. frst@kl.dk 

Emneord
Navne, Børn og unge

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: København får ny fagdirektør for skoler og dagtilbud Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger