Pressefoto
Pressefoto
16.09.2020 kl. 09.49

Greve ansætter tidligere LA-chef

Greves nye erhvervschef kommer senest fra en stilling som chef for Liberal Alliances politisk-økonomiske sekretariat.

35-årige Simon Hauberg-Lund skal være Greve Kommunes nye erhvervschef. Han kommer senest fra en stilling på Christiansborg, hvor han var chef for Liberal Alliances politisk-økonomiske sekretariat. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Hauberg-Lunds fremmeste opgave bliver at styrke Greves erhvervsliv.

– Erhvervslivet skal opleve, at Greve Kommune er åben og tilgængelig. Kommunen skal være en aktiv medspiller for de lokale virksomheder, uanset om de er store eller små, veletablerede eller nye iværksættervirksomheder, siger den nye erhvervschef.

Simon Hauberg-Lund er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har siden sin studietid arbejdet for Liberal Alliance. Først som praktikant, siden som studentermedhjælper og konsulent, indtil han i januar 2015 blev chef for sekretariatet. Den stilling bestred han indtil august 2019, hvor han ifølge sin LinkedIn-profil gik på barsel og har været det siden.

LÆS OGSÅ Ballerup henter direktør i nabokommunen

Men nu er tiden kommet til at arbejde for erhvervslivet i Greve, hvor han som noget af det første vil tage på virksomhedsbesøg i kommunen.

– Greve Kommune er ambitiøs på erhvervsområdet og vil meget gerne erhvervslivet. Og jeg vil gøre mit til at virkeliggøre kommunens visioner om at være en af de mest attraktive erhvervskommuner i Danmark, siger han.

Ifølge borgmester Pernille Beckmann (V) er ansættelsen af Simon Hauberg-Lund et skridt på vejen til at gøre Greve til en af Sjællands bedste kommuner at drive virksomhed i.

– Erhvervsområdet er særdeles vigtigt i Greve Kommune, og derfor har vi ansat Simon Hauberg-Lund. Han har stor erfaring med at sætte en dagsorden og skabe tydelige resultater, og han skal blandt andet medvirke til, at Greve igen bliver fremhævet som en af Sjællands mest attraktive erhvervskommuner, siger Pernille Beckmann.

LÆS OGSÅ Aalborg henter ny direktør i det private erhvervsliv

Simon Hauberg-Lund tiltrådte i sin nye stilling i går tirsdag. jki@kl.dk 

Emneord
Erhverv, Ledelse, Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Greve ansætter tidligere LA-chef Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger