Pressefoto
Pressefoto
14.09.2020 kl. 13.33

V-politiker smidt ud efter uenigheder

En enig Venstre-gruppe i Silkeborg har ekskluderet byrådsmedlem og folketingskandidat Gitte Willumsen.

Gitte Willumsens åbenmundethed er blevet for meget for Venstres byrådsgruppe, som søndag har valgt at smide hende ud af gruppen.

Det skriver Midtjyllands Avis.

Ifølge avisen blev Gitte Willumsen ringet op af Venstres gruppeformand, Flemming Heiberg, med en besked om, at hendes udtalelser omkring opstillingsprocessen til Folketinget var blevet for meget, og at byrådsgruppen derfor ikke længere kan samarbejde med hende.

Gitte Willumsen har blandt andet offentligt kritiseret et kaotisk opstillingsmøde, hvor hun blev valgt til folketingskandidat. På mødet ønskede både hun og byrådskollegaen Morten Høgh, som for to år skiftede til Venstre fra LA, at blive folketingskandidater, og der opstod forvirring og uenighed om, hvem der havde ret til at stemme.

LÆS OGSÅ Borgmester smittet med coronavirus

– Det er voldsomt, at byrådsgruppen ikke vil arbejde sammen med mig. Jeg har i læserbrevet alene påpeget nogle ting i organisationen, som jeg ikke kunne komme igennem med via min kredsformand Nikolaj Møller Jensen og via kommuneformanden i Venstre, Kresten Friis, siger Gitte Willumsen til Midtjyllands Avis.

Gitte Willumsen oplyser til avisen, at hun forventer, at hun blive ekskluderet af partiet, og at hun derfor fortsætter som løsgænger. gij@kl.dk

Emneord
Byråd, Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: V-politiker smidt ud efter uenigheder Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger