Foto: Favrskov Kommune
Foto: Favrskov Kommune
14.09.2020 kl. 14.01

Eksborgmester vil være regionsrådsformand

Tidligere borgmester og byrådsmedlem i Favrskov Anders G. Christensen (V) vil være regionsrådsformand.

Anders G. Christensen sigter efter at blive Venstres spidskandidat ved regionsrådsvalget næste år. Han er tidligere borgmester og nuværende byrådsmedlem i Favrskov, og han skal senere i efteråret være vikar i Folketinget. 

Anders G. Christensen er uddannet landmand og har tidligere været driftsleder og forvalter på flere større landbrug. Selvom hans tid som borgmester og nuværende post som formand for Teknik- og Miljøudvalget ikke lige leder tankerne hen på en stærk interesse for sundhed, så skal man ikke lade sig narre.

– Tag ikke fejl. Jeg har både holdninger til det og stort kendskab til det, blandt andet som formand for KKR (Kommunernes Kontaktåd, red.), hvor jeg i otte år har forhandlet med Bent Hansen om flere opgaver på sundhedsområdet. Der er selvfølgelig aspekter jeg skal læse op på, siger han til Lokalavisen Favrskov.

På et opstillingsmøde, som formentlig afholdes i oktober, skal det besluttes, om Anders G. Christensen skal afløse tidligere borgmester i Ikast-Brande Carsten Kissmeyer som spidskandidat. 

LÆS OGSÅ Borgmesterkandidat trækker sig efter pornomail

Hvis det lykkes, vil Anders G. Christensen ikke opstille til byrådsvalget igen, men han ser ikke nogen hindring for, at han både kan være folketingskandidat og regionsrådsmedlem. mdbr@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Eksborgmester vil være regionsrådsformand Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger