Pressefoto
Pressefoto
07.09.2020 kl. 09.49

Herning ansætter direktør for bæredygtighed

Bæredygtig Herning får Thea Lyng Thomsen som øverste chef.

Herning Kommune sætter nu navn på, hvem der skal være direktør for kommunens nyoprettede center til understøttelse af bæredygtighed, Bæredygtig Herning.

Valget er faldet på Thea Lyng Thomsen, der kommer fra en stilling som udvikler hos Greenlab i Skive. Her har hun arbejdet med energisektoren, mens hun nu skal arbejde mere bredt sammen med erhvervslivet om at fremme bæredygtighed.

– Det brede tværgående samarbejde med involvering af kommune, erhverv, borgere, kultur og uddannelser kan sættes i spil med stor kraft, nysgerrighed og effekt. Det er en opgave, jeg ser frem til at stå i spidsen for i Herning Kommune. siger Thea Lyng Thomsen i en pressemeddelelse fra kommunen.

Herning Byråd besluttede sidste år, at kommunen skulle have et bæredygtighedscenter, og forleden var der stiftende generalforsamling i Bæredygtig Herning, som direktør i Ege Tæpper, Svend Aage Færch, er formand for. Han glæder sig også til samarbejdet.

LÆS OGSÅ Verdensmål-kommunaldirektør går på pension

– Thea kommer med en stor erfaring indenfor bæredygtighed og en succesfuld baggrund med at bygge Greenlab i Skive. Det er rigtig gode kvaliteter i forhold til at stå i spidsen for Bæredygtig Herning. Og så har hun en personlighed, der passer rigtig godt til at samarbejde med de mange forskellige interessenter, som skal være med til at få visionen om Bæredygtig Herning til at lykkes, siger han.

Thea Lyng Thomsen tiltræder stillingen 19. oktober 2020. mdbr@kl.dk

Emneord
Forvaltning, Navne, Klima

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Herning ansætter direktør for bæredygtighed Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger