Foto: Køge Kommune
Foto: Køge Kommune
29.10.2020 kl. 09.30

Eks-borgmester genopstiller ikke

Tidligere borgmester i Køge, Flemming Christensen, stopper i politik og dermed også som spidskandidat for Konservative.

Efter 15 år i Køge byråd har byrådsmedlem og tidligere borgmester Flemming Christensen (K) besluttet sig for ikke at genopstille til kommunalvalget næste år. Han sad som borgmester i kommunen fra 2014, hvor han overtog posten fra Marie Stærke (S), til 2017, hvor han så selv blev afløst af Marie Stærke.

Med Flemming Christensens indtrædelse som borgmester i 2014 stoppede det 90-år lange socialdemokratiske styre i Køge Kommune.

– Det har været en fantastisk spændende periode for mig i og med, at jeg havde borgmesterposten i sidste periode. Så jeg har prøvet alle de spændende ting i kommunalpolitik, siger han til sn.dk.

Flemming Christensen startede egentlig som fodboldspiller på Viborg FF’s førstehold i 1965, men en skade satte få år senere en stopper for hans sportskarriere. Derefter uddannede han sig til bankelev, og han havde efterfølgende højere stillinger i Jylland og senere på Sjælland.

LÆS OGSÅ Lars Krarup går fra posten før tid

Inden han startede som byrådsmedlem i Køge 2006 var han regionsdirektør for Danske Bank i Region Syddanmark. Siden har han siddet i flere vigtige bestyrelsesposter på vegne af Køge, blandt andet i Køge Kultur Fond og Køge Hallerne.

På et virtuelt opstillingsmøde onsdag aften blev det besluttet, at Thomas Kampmann skal overtage pladsen som Konservatives frontfigur i Køge. Han blev valgt uden modkandidater og fortalte på mødet, at han vil fortsætte den politiske linje, som Flemming Christensen har anlagt. frst@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Eks-borgmester genopstiller ikke Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger