Foto: Gladsaxe Kommune
Foto: Gladsaxe Kommune
27.10.2020 kl. 13.30

Fra DF til Socialdemokratiet

Gruppe- og lokalformand i Gladsaxe, Kristian Niebuhr, har meldt sig ud af Dansk Folkeparti og søger nu optagelse i Socialdemokratiet.

Dansk Folkeparti har mistet endnu et byrådsmedlem. Denne gang i Gladsaxe, hvor lokalformanden for DF Gladsaxe, og gruppeformand for partiets byrådsgruppe, Kristian Niebuhr, har valgt at trække sig som lokalformand og samtidig har meldt sig ud af partiet.

Tidligere på måneden blev Kristian Niebuhr vraget som spidskandidat til næste års kommunalvalg, og han fortalte dengang, at han ikke stillede op til videre kandidatur. Næstformanden i Dansk Folkeparti Gladsaxe, Susanne Damsgaard, blev ved samme lejlighed valgt som partiets nye spidskandidat.

– Efter det der skete ved opstillingsmødet, kan jeg ikke se mig selv i partiet. Det var en lang og svær beslutning, men jeg har tænkt mig godt om, fortæller Kristian Niebuhr til Gladsaxe Bladet.

Den tidligere gruppeformand har efter sit farvel til Dansk Folkeparti meldt sig ind i Socialdemokratiet og søger nu om optagelse i den socialdemokratiske gruppe i Gladsaxe Byråd.

LÆS OGSÅ Borgmester fjerner direktør efter kritik af jobcenter

– Jeg søger om optagelse i det parti, der holdningsmæssigt passer bedst til mine visioner for Gladsaxe. For mig har politik altid handlet om at skabe gode rammer for alle borgere i Gladsaxe, og derfor glæder jeg mig til at fortsætte samarbejdet med den socialdemokratiske gruppe, siger Kristian Niebuhr til Gladsaxe Bladet. gij@kl.dk 

Emneord
Byråd, Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Fra DF til Socialdemokratiet Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger