Foto: Københavns Kommune
Foto: Københavns Kommune
26.10.2020 kl. 10.30

Rune Dybvad overtager Frank Jensens plads i Borgerrepræsentationen

Tidligere medlem og nuværende suppleant i Københavns Borgerrepræsentation Rune Dybvad (S) træder ind i stedet for Frank Jensen (S).

Rune Dybvad bliver torsdag nyt socialdemokratisk medlem af Københavns Borgerrepræsentation, fremgår det af dagsordenen for Borgerrepræsentationens møde. Som 1. stedfortræder skal han overtage pladsen, når forhenværende overborgmester Frank Jensen (S) forlader politik helt.

Rune Dybvad bliver den første nye socialdemokrat i borgerrepræsentationen i denne valgperiode. Han har siden august 2019 været suppleant for Jacob Hougaard, som har længevarende orlov fra borgerrepræsentationen. Under orloven var Rune Dybvad medlem af Teknik- og Miljøudvalget.

Rune Dybvad var medlem af Borgerrepræsentationen fra 2013-2017, hvor han var medlem af Kultur- og Fritidsudvalget og formand for Børn- og Ungeudvalget fra 2016. Ved KV17 fik han 898 personlige stemmer og blev ikke valgt ind.

Rune Dybvad Simonsen er uddannet cand.soc. i Politik og Administration fra Roskilde Universitet og starter d. 2. november i stillingen som politisk rådgiver for interesseorganisationen SYNERGI. frst@kl.dk 

LÆS OGSÅ S-politiker siger farvel med kras kritik af borgmesterkandidat

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Rune Dybvad overtager Frank Jensens plads i Borgerrepræsentationen Felter med * skal udfyldes
 
Af: Finn Larsen, sirifinn@gmail.com
Den 27.10.2020 kl. 09:32

Frank Jensens udtræden af Borgerrepræsentationen.

svar på: Rune Dybvad overtager Frank Jensens plads i Borgerrepræsentationen

Frank Jensen har søgt om tilladelse til at udtræde af Borgerrepræsentationen. Ansøgningen behandles den 29. oktober. Som begrundelse for ansøgningen angiver Frank Jensen "personlige grunde".
Det er jo velkendt, at der skal vægtige grunde til at få lov til at udtræde af en kommunalbestyrelse. En begrundelse kan være, at man fraflytter kommunen, helbredet, arbejdsmæssige årsager o.l. "Personlige grunde" holder vel ikke, hvis Tilsynsrådet kommer til at kigge på sagen.

Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger