Foto: Esbjerg Kommune
Foto: Esbjerg Kommune
26.10.2020 kl. 13.30

Ny økonomidirektør i Odense

Eddie Dydensborg rykker fra Esbjerg til jobbet som ny økonomidirektør og chef for Økonomi & Digitalisering i Odense Kommune.

Eddie Dydensborg skal fra den 1. december stå i spidsen for driften og udviklingen af Odense Kommunes stærke økonomistyring og samtidig varetage den overordnede ledelse på IT- og digitaliseringsområdet.

Eddie Dydensborg bliver chef for en stab på 220 medarbejdere og skal indgå i forvaltningsledelsen i Borgmesterforvaltningen. Han bliver rådgiver og sparringspartner for byrådet, økonomiudvalget og borgmesteren på økonomi- og digitaliseringsområdet og formand for kommunens tværgående Stabschefforum.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af topledelsen. Som stabschef og økonomidirektør får jeg mulighed for at blive en del af Odense Kommunes stærke faglige miljøer og den politiske og ledelsesmæssige flyvehøjde, som jeg oplever i Odense, siger Eddie Dydensborg.

De sidste ni år har Eddie Dydensborg været ansat som økonomichef og økonomidirektør i Esbjerg Kommune og har som formand for Økonomidirektørforeningen været involveret i en række nationale udviklingsprocesser omkring økonomistyring, digitalisering og kompetenceudvikling.

LÆS OGSÅ Lejre finder ny økonomichef sydpå

– Jeg ser frem til at byde Eddie Dydensborg velkommen og har stor tiltro til, at han med sin professionalisme og dedikation kan løfte den store og vigtige opgave, som Økonomi og Digitalisering står overfor. Eddie vil med sin indsigt og dybe faglighed kunne matche vores høje ambitionsniveau i arbejdet med at understøtte kommunens politiske dagsordener, siger stadsdirektør i Odense Kommune, Stefan Birkebjerg Andersen. gij@kl.dk 

Emneord
Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny økonomidirektør i Odense Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger