Kerteminde har ansat Anders Bjældager som ny kommunaldirektør. (Foto: Beethoven9/Wikipedia)
Kerteminde har ansat Anders Bjældager som ny kommunaldirektør. (Foto: Beethoven9/Wikipedia)
23.10.2020 kl. 11.42

Kerteminde fastansætter konstitueret kommunaldirektør

Anders Bjældager bliver kommunaldirektør i Kerteminde efter at have været konstitueret siden sommer.

Kerteminde Kommune har nu fundet en permanent afløser på kommunaldirektørposten, efter Tim Jeppesen i sommer skiftede job. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Valget er faldet på Anders Bjældager, der siden Jeppesens afgang har været konstitueret i stillingen. Han har desuden været direktør for kommunens velfærdsområde siden 2018.

– Vi ved, at vi får en rigtig dygtig kommunaldirektør, for vi har allerede haft ham i kommunen som direktør i to år, siger borgmester Kasper Olesen (S) om valget af Anders Bjældager.

Forfremmelsen af Anders Bjældager giver anledning til, at direktør Claus Lade bliver vicekommunaldirektør og udviklingsdirektør. Desuden skal Kerteminde ud på jobmarkedet og i de kommende måneder finde en ny velfærdsdirektør.

LÆS OGSÅ Ballerup henter direktør i nabokommunen

Anders Bjældager er uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet i 2003 og har lang erfaring med den offentlige sektor bag sig. Efter endt uddannelse blev han ansat i det daværende Frederiksborg Amt, siden som konsulent i KL. I 2008 rykkede han til Slagelse Kommune, hvor han indtil august 2018 bestred en række forskellige lederstillinger.

Privat bor Anders Bjældager i Sorø på Sjælland, og det ændrer fastansættelsen ikke på, da han af hensyn til sin kone og deres børn, vil blive boende.

– Men jeg vil i højere grad end i dag engagere mig i det, der sker i kommunen. Og jeg ved af erfaring, at der i Kerteminde er nogle meget aktive borgere, der nok skal gøre mig opmærksom på det, hvis jeg skulle gå glip af noget, fordi jeg ikke selv har børn i skolen eller selv spiller i fodboldklubben, siger Anders Bjældager til Fyens Stiftstidende. jki@kl.dk

Emneord
Navne, Ledelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Kerteminde fastansætter konstitueret kommunaldirektør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger