Foto Privat
Foto Privat
21.10.2020 kl. 11.00

DF’er går solo i Odense

Christel Gall, der er den ene af den ene af de to DF’ere i Odense byråd, har meldt sig ud af partiet, efter hun blev vraget som spidskandidat. Hun overvejer at lave egen liste til kommunalvalget.

Tirsdag formiddag meldte Christel Gall sig ud af DF i Odense. I første omgang bliver hun løsgænger, men overvejer at lave sin egen liste til kommunalvalget 2021.

Ifølge Fyens Stiftstidende ligger der et dramatisk opgør om spidskandidaturet til grund for beslutningen.

Christel Gall var Dansk Folkepartis spidskandidat ved kommunalvalget i 2017 og ville gerne være det igen ved valget i 2021, men i august i år blev hun vraget ved et dramatisk og tæt opgør mod Carsten Sørensen, der efter tre omvalg blev partiets nye spidskandidat.

– Jeg kan ikke samarbejde med Carsten Sørensen, og derfor kan jeg ikke stille op igen for Dansk Folkeparti. Men selv om jeg blev vraget, har jeg stadig noget på hjerte, og jeg er blevet opfordret til at fortsætte med en ny liste, siger hun til Fyens Stiftstidende.

LÆS OGSÅ S-politiker siger farvel med kras kritik af borgmesterkandidat

Christel Gall giver også udtryk for, at hun mener, at Dansk Folkeparti overordnet har udviklet sig i en forkert retning. Til Fyens Stiftstidende siger hun blandt andet:

– Det er for eksempel en gåde for mig, hvorfor vi pludselig fik en mail fra partiet på Christiansborg om, at vi nu er tilhængere af minimumsnormeringer på ældreområdet. Uden nogen gode argumenter. Så ryster jeg altså på hovedet. tkn@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: DF’er går solo i Odense Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger