Foto: Steen Brogaard/Folketinget
Foto: Steen Brogaard/Folketinget
08.10.2020 kl. 11.44

Kim Christiansen taber kampvalg om at blive spidskandidat

Det var tæt løb, men byrådsmedlem Jørgen Hammer Sørensen trak det længste strå om at blive spidskandidat for DF i Mariagerfjord.

Det detroniserede folketingsmedlem Kim Christiansen kommer ikke øverst på stemmesedlen, når vælgerne i Mariagerfjord næste år går til kommunalvalg.

Det står klart efter et opstillingsmøde på Færgekroen i Hadsund, hvor partiets bestyrelse ganske vist anbefalede Kim Christiansen som spidskandidat, men hvor medlemmerne ville det anderledes. 

17 medlemmer stemte på Kim Christiansen, mens 21 satte kryds ved Jørgen Hammer Sørensen, der trods sin placering som den sidste på stemmesedlen ved KV17 fik 640 stemmer og dermed sprængte listen.

Til Nordjyske siger Kim Christiansen dog, at han stadig vil arbejde på at komme i byrådet. 

LÆS OGSÅ Politimand nægter udvalgsarbejde sammen med eks-autonom

– Jeg synes, der trænger til nytænkning i Dansk Folkeparti. Vi skal tilbage til at have borgerne i centrum – vi har i den grad fjernet os fra dem, for eksempel ved at nedlægge borgerservice, siger han. 

Kim Christiansens hustru, tidligere folketingsmedlem Pia Adelsteen, som han driver restauranten A'Porta sammen med i Mariager, er i dag byrådsmedlem, men genopstiller ikke. mdbr@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Kim Christiansen taber kampvalg om at blive spidskandidat Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger