Foto: Odense Kommune
Foto: Odense Kommune
26.11.2020 kl. 11.00

Fra konstitueret til direktør

Morten Møller Iversen bliver ny direktør for by- og kulturforvaltningen i Odense Kommune og opgraderer dermed sin titel fra konstitueret direktør.

Morten Møller Iversen har siden sommeren 2020 fungeret som konstitueret direktør for by- og kulturforvaltningen i Odense, efter Anne Velling fratrådte sin stilling for at blive kommunaldirektør i Mariagerfjord. Nu er rekrutteringsprocessen for stillingen overstået, og valget er faldet på Morten Møller Iversen som ny administrerende direktør for by- og kulturforvaltningen. I en pressemeddelelse fra kommunen fortæller han, at han glæder sig til at fortsætte Odenses gode udvikling.

– Først og fremmest glæder jeg mig til at fortsætte mit arbejde som direktør for by- og kulturforvaltningen. Det er en fantastisk forvaltning, som spænder bredt, og hvor blandt andet biologer, rengøringsassistenter, byplanlæggere, bibliotekarer, ingeniører og byggesagsbehandlere hver dag arbejder for at skabe det bedste fundament for vores velfærd og det bedste udgangspunkt for vores virksomheder. Jeg går ind til opgaven med stor ydmyghed, og jeg ser frem til at fortsætte Odenses gode udvikling i tæt samarbejde med borgere, virksomheder, politikere og medarbejdere, siger han.

Den 41-årige Morten Møller Iversen har været i Odense Kommune i 12 år og har i den tid blandt andet været stabschef i by- og kulturforvaltningen, kontorchef i borgmesterforvaltningen og afdelingschef for byudvikling og økonomi. Borgmester Peter Rahbæk Juel (S) er godt tilfreds med, at valget er faldet på Morten Møller Iversen.

–  Vi har haft et utrolig stærkt felt, og jeg er virkelig glad for, at Morten Møller Iversen bliver den nye administrerende direktør i By- og Kulturforvaltningen. Morten har de helt rette kompetencer, besidder en regulær ildhu og er flittig som bare pokker. Han bliver et vigtigt aktiv for den fortsatte udvikling af Odense, og jeg er tilfreds med, at vi med fuldstændig ro i maven kan give et af vores egne talenter denne chance, som jeg er overbevist om, at han vil leve op til, siger han.

LÆS OGSÅ DJØF: Hjemsendelse af kommunaldirektør er ulovlig

Morten Møller Iversen er uddanet cand.scient.pol. fra Syddansk Universitet og har tidligere været ansat hos Servicestyrelsen og BDO Consulting. frst@kl.dk

Emneord
Forvaltning, Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Fra konstitueret til direktør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger