Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
23.11.2020 kl. 15.10

Ny velfærdschef i Fanø

Fanø Kommune ansætter Trine Nanfeldt som ny velfærdschef og får dermed igen en fuldtallig direktion efter en periode med mange udskiftninger.

Trine Nanfeldt er blevet ansat som velfærdschef i Fanø Kommune, efter at være blevet indstillet til posten af et enigt ansættelsesudvalg. Det fortæller kommunen i en pressemeddelelse. Trine Nanfeldt er uddannet sygeplejerske og socialrådgiver og har tidligere haft flere lederstillinger i Odense, Hedensted, Herning og Kolding Kommuner.

– Jeg glæder mig meget til at blive en del af en spændende organisation, hvor der er sat en ambitiøs og udviklingsorienteret retning. Visionen for det gode børne- og ungeliv og den værdige ældrepolitik er to spændende opgaver, jeg næsten ikke kan vente med at gå i gang med. Der er lagt vægt på en stor inddragelse af lokalsamfundet, hvilket jeg ser frem til. På ældreområdet er der en klar udfordring i, hvordan vi på den lange bane får skabt holdbare velfærdsløsninger. Det bliver interessant at tage fat i, og jeg ser frem til at finde gode løsninger i samarbejde med medarbejderne og lokalsamfundet, fortæller hun i pressemeddelelsen.

Også borgmester Sofie Valbjørn (Alt.) glæder sig over, at beslutningen landede på Trine Nanfeldt.

– Vi har haft flere dygtige kandidater i spil, hvor vi til sidst valgte Trine i et skarpt slutfelt af kvalificerede ansøgere. Som uddannet sygeplejerske og socialrådgiver, med en længere ledererfaring har hun den nødvendige ballast og faglige indsigt i hovedparten af de kerneområder, som hun får ansvar for. Derudover har hun et drive og ledelsesmæssig fokus og kan bringe nye perspektiver i spil i det samlede velfærdsområde samt i direktionen. Det er netop de kvaliteter, der skal til for at indfri vores ambitioner på de forskellige områder. Hun passer derfor godt ind i vores organisation, og jeg glæder mig til, at hun bliver del af direktionen i Fanø Kommune, siger borgmesteren.

LÆS OGSÅ Efter ulovlig instruks: Centerchef i Guldborgsund fratræder

Det var et enigt økonomi- og planudvalg i kommunen, der besluttede at ansætte Trine Nanfeldt, som starter i stillingen den 1. januar 2021. frst@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny velfærdschef i Fanø Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger