Søren Støvring er nu fortid i Hillerød Forsyning. Foto: Hillerød Forsyning
Søren Støvring er nu fortid i Hillerød Forsyning. Foto: Hillerød Forsyning
20.11.2020 kl. 12.19

Udskældt forsyningsselskab fyrer direktøren

Der er ikke længere politisk opbakning til ledelsen for Hillerød Forsyning, konstaterer bestyrelsen, der derfor skiller sig af med den administrerende direktør.

En årsløn på 1,9 millioner kroner, pension og firmabil gjorde tilsammen Søren Støvring til den femte bedst lønnede direktør for et forsyningsselskab herhjemme – selv om selskabet, Hillerød Forsyning, langt fra er landets femte største selskab.

Men det er slut nu.

Bestyrelsen for Hillerød Forsyning har efter at der ”på det seneste er skabt tvivl om den politiske opbakning til den daglige ledelse” valgt at afskedige administrerende direktør Søren Støvring. Det er sket på et ekstraordinært bestyrelsesmøde.

Det oplyser Hillerød Forsyning i en pressemeddelelse, hvor bestyrelsesformand Klaus Markussen forklarer:

LÆS OGSÅ Forsyningsdirektør pludseligt død

– Der er intet i denne beslutning, der ændrer på den strategi eller de mål, som Hillerød Forsyning har på de enkelte forsyningsområder, ligesom alle nuværende planer og projekter fortsætter som hidtil. Derfor vil jeg også gerne sige Søren Støvring tak for indsatsen, siger han.

Søren Støvring vil dog fortsætte i en overgangsperiode til en permanent afløser er fundet.

Det var en lokal borger, der begyndte at bore i blandt andet de høje lønninger, og i august blev selskabets affaldsdirektør afskediget, ligesom firmabilordningen blev afskaffet. mdbr@kl.dk

Emneord
Forsyning, Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Udskældt forsyningsselskab fyrer direktøren Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger