Gladsaxes jobcenter er de bedste i landet, ifølge Beskæftigelsesministeriets benchmarking analyse. Foto Colourbox
Gladsaxes jobcenter er de bedste i landet, ifølge Beskæftigelsesministeriets benchmarking analyse. Foto Colourbox
18.11.2020 kl. 13.08

Gladsaxe er bedst til at få borgere i beskæftigelse

Jobcentret i Gladsaxe er Danmarks bedste til at få borgere væk fra offentlig forsørgelse, når man indregner lokale forhold. Det viser ny benchmarking fra Beskæftigelsesministeriet.

En ny benchmarking fra Beskæftigelsesministeriet viser, at Jobcentret i Gladsaxe er Danmarks bedste til at få borgere væk fra offentlig forsørgelse. Målingen viser, hvor mange borgere hver enkelt kommune har på offentlig forsørgelse sammenholdt med det antal, man kan forvente, at kommunen vil have på baggrund af de lokale forhold.

– Jeg er selvfølgelig utrolig stolt over, at vi har dygtige medarbejdere i vores jobcenter, som gennem deres indsats nu har givet os den her flotte placering. Men vigtigst af alt glæder det mig på vegne af de mange borgere, som vi er lykkedes med at få i beskæftigelse. De kan glæde sig hver dag over, at de nu kan tjene deres egne penge og være gode rollemodeller for deres børn, siger Gladsaxes borgmester Trine Græse (S) i en pressemeddelelse.

Formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Michael Dorph Jensen (EL) mener, man kan takke de helhedsorienterede medarbejdere for resultatet.

– Jeg er meget glad for det flotte resultat, så stor ros til medarbejdere og ledere for et rigtigt engageret arbejde. Jeg er sikker på, at en af nøglerne til succesen er vores evne til at samarbejde på tværs inden for hele det sociale område, siger han.

LÆS OGSÅ Virksomhederne tilfredse med jobcentrene under coronakrisen

Se Beskæftigelsesministeriets benchmarking af alle landets kommuner her.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Gladsaxe er bedst til at få borgere i beskæftigelse Felter med * skal udfyldes
 
Af: Helge
Den 26.02.2021 kl. 22:02

Behandles som kvæg

svar på: Gladsaxe er bedst til at få borgere i beskæftigelse

Det er yderst skammeligt, et sted som Jobcenter Gladsaxe, ligefrem roses for at være effektive. Nu har jeg været i kontakt med flere forskellige jobcentre gennem mit arbejdsliv, og jeg er aldrig blevet behandlet så ringe som i Gladsaxe. Man bliver mistænkeliggjort, og behandlet som et nr. i en lang række, hvor det blot gælder om at få folk ud af den ene pengekasse, og i en anden, eller helt ud af systemet.

Af: S. L.
Den 26.02.2021 kl. 12:45

Krakilske

svar på: Gladsaxe er bedst til at få borgere i beskæftigelse

Det er da meget muligt, men det forekommer mig en smule tåbeligt, at man i disse coronatider, tvinger folk til at sidde fra 9-14 i et rum med x antal andre mennesker, og søge job, når man HAR et job man blot ikke må udføre pga corona restriktioner. Flere andre jobcentre vælger at al kontakt foregår via tlf. eller mail, og at man snildt kan søge de samme job hjemmefra, uden at risikere smitte.

Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger