Martin Henriksen satser på Stevns. Foto DF
Martin Henriksen satser på Stevns. Foto DF
17.11.2020 kl. 11.42

Tidligere DF-ordfører satser på politisk comeback på Stevns

Dansk Folkepartis tidligere udlændingeordfører Martin Henriksen satser nu på lokalpolitik. I går aftes blev han valgt som partiets spidskandidat på Stevns.

Mandag aften var der opstillingsmøde i Store Heddinge. Her blev tidligere folketingsmedlem og udlændingeordfører Martin Henriksen valgt som Dansk Folkepartis spidskandidat til kommunevalget i november 2021.

– Heri ligger også, at jeg er borgmesterkandidat, hvis muligheden byder sig til. Jeg har bestemt ikke noget imod at påtage mig det fulde ansvar for kommunen. Jeg har været med til at forhandle mange forskellige aftaler, herunder finanslovsaftaler på plads i Finansministeriet, så ansvaret skræmmer mig ikke, siger Martin Henriksen til Sjællandske Nyheder.

– Jeg ved med mig selv, at jeg kan overskue konsekvenserne af embedsværkets gode og mindre gode ideer, siger han videre.

I dag har Venstre borgmesterposten. Borgmester Anette Mortensen (V) stiller op til genvalg efter en valgperiode baseret på en bred konstituering, der blandt andet indbefatter Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti.

LÆS OGSÅ Vi vælger fire byrådsmedlemmer flere end ved sidste valg

Ifølge Martin Henriksen er hans primære mål "at få vristet Venstre fri fra Socialdemokratiet i Kommunalbestyrelsen". I dag har DF to pladser i den 19 mand store kommunalbestyrelse. tkn@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Tidligere DF-ordfører satser på politisk comeback på Stevns Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger