Foto: Københavns Kommune
Foto: Københavns Kommune
12.11.2020 kl. 12.48

Gruppeformand vil være borgmesterkandidat

Karina Vestergård Madsen stiller sig til rådighed som borgmesterkandidat for Enhedslisten i København.

Efter at Enhedslistens frontfigur på Københavns Rådhus, teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen, har meddelt, at hun ikke genopstiller, skal partiet finde ny spidskandidat inden valget, der finder sted næste år.

Partiet skal finde sin nye borgmesterkandidat ved en urafstemning, og nu har den første kandidat meldt sig på banen.

Karina Vestergård Madsen, der i denne periode har været gruppeformand for partiet og også har prøvet kræfter med borgmestergerningen under Ninna Hedeager Olsens orlov, går efter topposten.

– Igennem de seneste 7 år på rådhuset har jeg været drevet af lysten og viljen til at opnå konkrete resultater. Jeg kan både samle flertal blandt de andre partier, og jeg er parat til at tage de nødvendige politiske kampe. Som borgmesterkandidat for Enhedslisten skal man kunne stå i modvind i den offentlige debat, når vores politiske standpunkter kræver det, samtidig med at vores holdninger står krystalklart, skriver hun på Facebook.

LÆS OGSÅ Lars Krarup går fra posten før tid

Enhedslisten vælger borgmesterkandidat ved en urafstemning, der slutter 18. januar. 6. februar vælges den endelige liste på en generalforsamling. mdbr@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Gruppeformand vil være borgmesterkandidat Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger