Foto: Venstre
Foto: Venstre
12.11.2020 kl. 11.09

Glostrups borgmester genopstiller ikke

John Engelhardt (V) siger farvel efter 25 år i kommunalpolitik og tre perioder som borgmester.

Det vakte behørig opsigt, da John Engelhardt (V) for 11 år siden snuppede borgmesterposten i Glostrup fra Socialdemokratiet.

Siden 1970 havde kommunen været socialdemokratisk ledet som de andre vestegnskommuner, men takket være en aftale med Konservative, DF og en frafalden SF’er, Charlotte Brangstrup, lykkedes det efter kommunalvalget i 2009 John Engelhardt at tælle til 10 i den 19 mand store kommunalbestyrelse.

Han har været borgmester lige siden, men nu er det snart slut. Ved næste valg genopstiller John Engelhardt ikke, oplyser Venstre i Glostrup på Facebook.

Her fortæller 64-årige John Engelhardt, at han stadig er glad for arbejdet.

LÆS OGSÅ Lars Krarup går fra posten før tid

– Jeg ser en spændende udvikling på vej omkring udbygning af vores bymidte med det formål, at vi også i fremtiden kan være egnens centrum for handel og infrastruktur, siger han og fortsætter:

– Men livet er – og skal være – meget andet end politik. Og derfor er det min beslutning at stoppe ved udgangen af valgperioden, så der bliver mere tid til andre interesser og opgaver.

Venstre i Glostrup vælger partiets nye spidskandidat på et opstillingsmøde senere på måneden. Rivalerne i Socialdemokratiet har peget på 33-årige Kasper Damsgaard, der har siddet i kommunalbestyrelsen siden 2018, som spidskandidat. mdbr@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Glostrups borgmester genopstiller ikke Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger