Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune
Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune
09.11.2020 kl. 09.59

Direktør træder tilbage efter 30 år som kommunal chef

Lyngby-Taarbæk skal på jagt efter et nyt medlem af koncernledelsen.

Efter 30 år med forskellige kommunale chefjobs udtræder direktør Bjarne Holm Markussen ved årsskiftet af koncernledelsen i Lyngby-Taarbæk.

Derefter fortsætter han som seniorrådgiver i kommunen, oplyses det i en pressemeddelelse. 

– Bjarne er meget afholdt, dygtig og samtidig vores fælles hukommelse gennem mange år. Indsigt, skarphed og en forståelse for detaljerne i opgaverne kendetegner den ildhu og flittighed, som han har lagt i sit virke for kommunen. Direktionen kommer til at savne Bjarnes lune og også hans omfattende viden i mange sager, når han nu udtræder. Derfor vi også glade for, at han vil fortsætte i kommunen en tid endnu, siger kommunaldirektør Søren Hansen. 

Bjarne Holm Markussen blev ansat som ingeniør på forsynings- og miljøområdet i Lyngby-Taarbæk i 1981, og blev i 1989 afdelingsingeniør. Det blev dog kun kortvarigt, for allerede i 1990 blev han driftschef for forsyning, miljø, park, veje og kirkegårde. I 1998 blev han direktør for teknisk forvaltning og siden 2012 har han foruden teknik- og miljøområdet haft direktøransvaret for beskæftigelse, erhverv og turisme. 

LÆS OGSÅ DJØF: Hjemsendelse af kommunaldirektør er ulovlig

Selv siger han, at han nok ikke længere vil være at finde i overhalingssporet på opgavernes motorvej, men i en helt ny rolle. 

– Det bliver i en helt ny rolle uden personaleledelse - men i en rolle, hvor min faglige profession sammen med næsten 40 års indhøstet erfaring fra den politiske og administrative platform i lokale og regionale sammenhænge fortsat skal bidrage til solide og bæredygtige løsninger for kommunens borgere og erhvervsliv, siger han. 

Den snart ledige direktørstilling bliver snarest opslået. mdbr@kl.dk

Emneord
Forvaltning, Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Direktør træder tilbage efter 30 år som kommunal chef Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger