Winni Grosbøll stopper som borgmester på Bornholm for at blive direktør i Friluftsrådet. Foto: Bornholms Regionskommune
Winni Grosbøll stopper som borgmester på Bornholm for at blive direktør i Friluftsrådet. Foto: Bornholms Regionskommune
06.11.2020 kl. 10.59

Får topjob: Bornholms borgmester går af

Bornholms borgmester, Winni Grosbøll (S), stopper ved årsskiftet for at blive direktør for Friluftsrådet.

Bornholms Regionskommune skal have ny borgmester fra årsskiftet. Winni Grosbøll (S) har nemlig takket ja til et job som direktør for Friluftsrådet. Det skriver hun på Facebook.

– Der er mange følelser på spil, mens jeg skriver disse linjer. Jeg har takket ja til et tilbud om at blive ny direktør for Friluftsrådet. Et fantastisk spændende job, hvor jeg får mulighed for at arbejde med noget af det, jeg synes, er allersjovest; frivillige, engagererede mennesker, foreninger, der favner mange interesser, politik, lokale projekter, børn, unge, ældre og de mange oplevelser, som naturen giver os, og aldrig før har friluftsdagsordenen været så vigtig, skriver hun.

Winni Grosbøll har været borgmester på Bornholm siden 1. januar 2010, men skal altså nu stå i spidsen for Friluftsrådet, der en privat paraplyorganisation, der samler 85 organisationer inden for natur, miljø og friluftsliv i Danmark.

– Det glæder jeg mig helt vildt til at gå i gang med i begyndelsen af det nye år! Det betyder jo så desværre også, at jeg vemodigt må forlade mit virke som borgmester på Bornholm med udgangen af december måned, skriver hun.

LÆS OGSÅ Mangeårig Venstrepolitiker smidt ud af sin gruppe: Det er meget ubehageligt

Iføgle Bornholms Tidende har Socialdemokratiets byrådsgruppe på Bornholm besluttet sig for at indstille gruppeformand og tidligere borgmester Thomas Thors (S) som ny borgmester perioden ud.

Hvem der skal være spidskandidat ved næste års valg i stedet for den populære borgmester, der især i forbindelse med sit engagement i Folkemødet er blevet kendt landet over, skal Socialdemokratiet på Bornholm til at finde ud af nu.

Winni Grosbøll er 44 år gammel og bor i Rønne med sine tre børn. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Får topjob: Bornholms borgmester går af Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger