Privatfoto / LinkedIn
Privatfoto / LinkedIn
04.11.2020 kl. 11.14

Kolding henter tidligere chef hjem

Kolding Kommune ansætter deres tidligere miljøchef som chef for Administration og Udvikling i By- og Udviklingsforvaltningen.
tekst

Kolding har fundet manden, der skal stå i spidsen for administration og udvikling i By- og udviklingsforvaltningen i Kolding Kommune. Han hedder, ifølge Fredericia Dagblad, Bent Mouboe og er allerede et kendt ansigt i kommunen. Indtil 2015 var han nemlig miljøchef i Kolding, inden han begyndte at arbejde i først Esbjerg Lufthavn og siden Billund Lufthavn.

Mouboes nye chef, direktør Merete Dissing, siger om sin nye medarbejder:

– Vi befinder os i en periode med en enorm vækst og byudvikling og står med de største udviklingsprojekter i byens historie. I det lys har vi behov for en administrations- og udviklingschef, der kan gribe de mange bolde, der lige nu er kastet op i luften, og jeg er ikke i tvivl om, at Bent er den rette person til den opgave. Han har stor ledelsesmæssig erfaring både strategisk og organisatorisk, og jeg kender ham som en dygtig leder og sparringspartner, der har blik for at styre store tværorganisatoriske projekter sikkert i mål, siger Merete Dissing.

Inden Bent Mouboe bevægede sig ind i den kommunale verden, arbejdede han i Rigspolitiet, hvor han fra 1998 til 2005 var vicepolitikommissær på Fyn i færdselsafdelingen i Odense. Fra 2005 til 2008 var han vicepolitiinspektør for færdselsafdelingerne i Haderslev og Vejle.

LÆS OGSÅ Ballerup henter direktør i nabokommunen

Derfra gik vejen til Kolding som miljøchef indtil 2015, hvor han i otte måneder var leder i Esbjerg Lufthavn, indtil han skiftede til Billund Lufthavn, hvor han indtil nu har været afdelingschef.

Han kalder sin nye arbejdsplads i Kolding Kommune for både velkendt og i udvikling.

– Selv om det er 6 år siden jeg var ansat i Kolding Kommune og den har udviklet sig rigtig meget siden, fornemmer jeg klart, at den positive samarbejdskultur i forvaltningen er den samme. Jeg er derfor sikker på, at det bliver velkendt at starte op i det nye job, da mange af mine tidligere lederkolleger og medarbejdere fortsat er ansat i forvaltningen. Kolding befinder sig midt i en rivende forvandling og udvikling, hvor der er sket meget, siden jeg stoppede som miljøchef. Men jeg har fulgt med på sidelinjen, og jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af en arbejdsplads med høj puls, som jeg trives med, siger Bent Mouboe.

Han starter arbejdet i Kolding den 1. december. jki@kl.dk 

LÆS OGSÅ Faaborg-Midtfyn udfylder ledig direktørstilling

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Kolding henter tidligere chef hjem Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger