Poul Knudsgaard. Foto: Aalborg Kommune
Poul Knudsgaard. Foto: Aalborg Kommune
04.11.2020 kl. 13.05

Aalborg henter ny direktør i det private erhvervsliv

Erhvervsmanden Poul Knudsgaard flytter fra dieselmotorfabrikanten MAN Energy Solutions til en stilling som erhvervsdirektør i Aalborg Kommune. Den nye direktør vil "give noget tilbage til samfundet" efter mange år som direktør i det private erhvervsliv.

Når nytårsklokkerne har bimlet færdig, og Danmark har sovet tømmermændene ud, møder Poul Knudsgaard op på sin første arbejdsdag den 4. januar. Her starter han nemlig i sit nye job som erhvervsdirektør i Aalborg Kommune. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Thomas Kastrup-Larsen (S), Aalborgs borgmester, er fuld af lovord om den nye direktør.

– Han er både udviklingsorienteret og passioneret. Samtidig har han politisk tæft, ordentlighed og mod til at handle. Med sin store erfaring kan han sikre den bedst mulige erhvervsudvikling i Aalborg og Nordjylland. Vores mål er klare, vi skal skabe flere jobs, mere vækst, og flere virksomheder skal etableres eller flytte hertil. Vi er en attraktiv erhvervsby og med Poul i spidsen, kan vi få sat Aalborg og Nordjylland på verdenskortet og løftet indsatsen omkring Green Hub Denmark, siger Thomas Kastrup-Larsen.

Poul Knudsgaard kommer fra en stilling som direktør og vice president i MAN Energy Solutions i Frederikshavn, der er mest kendt for at producere dieselmotorer. Han er uddannet teknikumingeniør og har siden taget blandt andet en masteruddannelse i ledelse.

LÆS OGSÅ Ballerup henter direktør i nabokommunen

I Aalborg skal han stå i spidsen for indsatsen for at hjælpe erhvervslivet i Aalborg

– Det bliver en særdeles spændende og vigtig opgave at være med til at skabe det bedste fundament for vækst og udvikling i Aalborg Kommune. Erhvervslivet er vores motor, og jeg glæder mig derfor til at være katalysator for, at Aalborg Kommune kan realisere endnu mere af sit potentiale og plante solide fodaftryk på verdenskortet, siger Poul Knudsgaard og fortsætter:

– Efter mange år som direktør har jeg lyst til at give noget tilbage til samfundet, at gøre en større forskel gennem andre for på den måde at bruge mine erfaringer til at skabe en anden type resultater. Jeg har en god forståelse for, hvordan man agerer som virksomhed og derfor også, hvordan det offentlige kan hjælpe erhvervslivet bedst muligt.

Poul Knudsgaard har arbejdet i MAN-koncernen i København og Frederikshavn siden 1991 afbrudt af seks år i virksomheden RAIS, der laver brændeovne. jki@kl.dk

LÆS OGSÅ Greve ansætter tidligere LA-chef
Emneord
Navne, Ledelse, Erhverv

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Aalborg henter ny direktør i det private erhvervsliv Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger