Ulla Vestergaard er stadig spidskandidat. Foto: Colorbox
Ulla Vestergaard er stadig spidskandidat. Foto: Colorbox
24.03.2020 kl. 11.38

Borgmester fortsætter som spidskandidat trods uro

Thisteds borgmester er trods intern uro også spidskandidat ved næste valg.
tekst Martin S. Poulsen

Thisteds borgmester Ulla Vestergaard (S) bliver også socialdemokraternes spidskandidat ved kommunalvalget til næste år. Det står fast efter, at fristen for at foreslå andre kandidater udløb mandag. Ingen andre end Vestergaard har meldt sig.

–  Jeg har været usikker på, hvad der skulle ske. Det har fyldt meget, og derfor er jeg også rigtig glad for at få muligheden for at blive spidskandidat igen. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for levere, og jeg synes også, at vi har en kommune, hvor samarbejdet har båret frugt. Vi har stabilitet og får mange ting gennemført, siger Ulla Vestergaard til tvmidtvest.dk.

Den interne uro kom blandt andet til udtryk, da to af kommunens fem lokalformænd i et læserbrev tog afstand fra en pressemeddelelse fra partiets fællesledelse om opbakning til Ulla Vestergaard. Ingen af de utilfredse lokalformænd har dog valgt at stille med en modkandidat.

Ved kommunalvalget i 2017 lykkedes det socialdemokraterne at genvinde magten i Thisted Kommune. Det skete, da Ulla Vestergaard lavede en aftale med Venstres spidskandidat Niels Jørgen Pedersen. masp@kl.dk 

LÆS OGSÅ Partihop: LA findes ikke mere på Københavns Rådhus
Emneord
Navne, Byråd

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Borgmester fortsætter som spidskandidat trods uro Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger