Lauge Clemmensen er ny koncerndirektør i Silkeborg. Foto: Silkeborg Kommune
Lauge Clemmensen er ny koncerndirektør i Silkeborg. Foto: Silkeborg Kommune
24.03.2020 kl. 15.43

Silkeborg har fundet ny koncerndirektør

Et enigt byråd i Silkeborg har nikket ja til ansættelsen af Lauge Clemmensen som ny koncerndirektør i kommunen. Han afløser Jann Hansen, som er gået på pension.
tekst Martin S. Poulsen

40-årige Lauge Clemmensen er uddannet cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet og har en Master i offentlig ledelse. Han kommer fra en stilling som direktør i Billund Kommune, hvor han de seneste to år har været direktør for teknik og stabe. Lauge Clemmensen har desuden ledererfaring fra Aarhus Kommune, hvor han i knap fire år var sekretariatschef i teknik og miljøs center for miljø og energi.

– Vi får en stærk koncerndirektør, der har erfaring med de kommunale områder, og med at udvikle en stærk organisationskultur til gavn for både borgere, erhvervsliv, medarbejdere og det politiske niveau. Lauge Klemmensen har således erfaring med betjening af det politiske niveau fra flere, meget forskellige kommuner. Vi glæder os til at byde ham velkommen tilbage i Silkeborg Kommune, siger kommunaldirektør Lone Lyrskov i en pressemeddelelse.  

Lauge Clemmensen bliver sekretær for de politiske udvalg sundheds- og ældreudvalget, socialudvalget, plan- og vejudvalget og klima- og miljøudvalget, og han får direktøransvaret for sundhed- og omsorgsafdelingen, socialafdelingen og teknik- og miljøafdelingen.

– Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til Silkeborg Kommune. Jeg kender Silkeborg rigtig godt, det var kommunen som gav mig muligheden i mit første lederjob. En kommune som har givet mig mange gode oplevelser både privat og i arbejdssammenhæng. Jeg ser frem til 1. maj, så jeg kan møde byrådet, mine kollegaer og samarbejdspartnere, og tage fat på de nye udfordringer, siger Lauge Clemmensen. masp@kl.dk

LÆS OGSÅ Vestegnskommune henter direktør på Slotsholmen
Emneord
Jobskifte, Navne, Ledelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Silkeborg har fundet ny koncerndirektør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger