Arkivfoto: KL Topmøde og delegeret møde i Aalborg i 2019. (Foto: Lars Horn / Baghuset)
Arkivfoto: KL Topmøde og delegeret møde i Aalborg i 2019. (Foto: Lars Horn / Baghuset)
20.03.2020 kl. 09.07

Trods aflyst topmøde: KL-regnskab godkendt digitalt

KL's topmøde i Aalborg er aflyst på grund af forbuddet mod at forsamles i store grupper. Derfor har KL gennemført en digital afstemning om regnskabet for 2019 og valg af revisor for 2020.

KL's topmøde skulle have samlet 1.500 kommunalpolitikere, embedsmænd og interessenter i dag fredag og i går torsdag i Aalborg. På grund af risikoen for coronasmitte er det fysiske møde aflyst. En del af deltagerne er udpeget som delegerede, og de skal ifølge KL's vedtægter godkende sidste års regnskab og vælge en revisor for dette år.

På grund af aflysningen var det ikke muligt at afholde en fysisk afstemning. Derfor har KL iværksat en digital afstemning, hvor de delegerede kunne stemme om netop de to ting, mens resten af dagsordenen som for eksempel formandens tale og den efterfølgende debat er aflyst.

Regnskabet for 2019, som findes online her,  blev godkendt med stemmerne 526 for, nul imod og seks blanke.

Regnskabet viser et overskud på 448.601 kroner for 2019 på baggrund af indtægter på godt 425 millioner kroner. Regnskabet er revideret at revisionsselskabet PricewaterhouseCoopers.

LÆS OGSÅ Corona gør Kommunaløkonomisk Forum virtuel

De delegerede stemte også digitalt om valg af revisor for 2020. Her stemte 523 delegerede for at vælge PricewaterhouseCoopers som revisionsinstitut. Én stemte imod og otte stemte blankt.

I alt havde 686 delegerede mulighed for at deltage i den digitale afstemning. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Trods aflyst topmøde: KL-regnskab godkendt digitalt Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger