Simon Elkjær Mæng, ny beskæftigelseschef i Mariagerfjord Kommune. (Foto: Mariagerfjord Kommune)
Simon Elkjær Mæng, ny beskæftigelseschef i Mariagerfjord Kommune. (Foto: Mariagerfjord Kommune)
03.03.2020 kl. 10.10

Henter ny chef for arbejdsmarked og uddannelse i Silkeborg

Mariagerfjord Kommune har hentet sin nye chef for arbejdsmarked og uddannelse i Silkeborg Kommune.

36-årige Simon Elkjær Mæng bliver ny arbejdsmarkeds- og uddannelseschef i Mariagerfjord Kommune. Han kommer fra en stilling som konstitueret beskæftigelseschef i Silkeborg. Han er udvalgt blandt et ansøgerfelt på 21 personer. 

Direktør Torben Ladefoged har stået i spidsen for ansættelsesudvalget. Han kalder den nye chef for helhedsorienteret og visionær.

– Jeg er sikker på, at han er den rigtige profil til at videreføre de flotte resultater til gavn for vores borgere og virksomheder. Han kommer med masser af erfaring, ny inspiration og nogle stærke værdier omkring god borgerservice, der matcher de fokusområder, som skal være bærende i vores videre udvikling, siger Torben Ladefoged i en pressemeddelelse.

Simon Elkjær Mæng har været leder siden 2010, hvor han har bestridt en række lederstillinger i Silkeborg Kommune. Først som afdelingsleder, siden jobcenterchef og centerleder, indtil han blev konstituteret som beskæftigelseschef. I alle stillinger var det inden for arbejdsmarkedsområdet i Silkeborg Kommune.

LÆS OGSÅ Vordingborg ansætter borger- og arbejdsmarkedschef

I den nye stilling i Mariagerfjord Kommune vil han særligt have fokus på tværgående samarbejde, fortæller han.

– Samarbejdet på tværs af kommunens enheder er afgørende for, at vi lykkedes med opgaven. Jeg vil bidrage til en yderligere styrkelse af samarbejdet om at løse udfordringerne på sundhedsområdet, socialområdet, familieområdet og erhvervsområdet, siger Simon Elkjær Mæng.

Hans vej til chefjobbet er startet i 2003, hvor han blev elev i Silkeborg. Siden har han blandt andet taget en diplomuddannelse i ledelse, en projektlederuddannelse hos COK og diplomuddannelser i henholdvis digital forvaltning og psykologi og moderne kommunikation. Han er nu igang med en masteruddannelse i offentlig ledelse.

Han tiltræder i jobbet den 1. april. jki@kl.dk

LÆS OGSÅ Koldingchef vender tilbage til det fynske

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Henter ny chef for arbejdsmarked og uddannelse i Silkeborg Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger