Bente Skovgaard Kristensen bliver ny direktør i Brøndby Kommune (Foto: Brøndby Kommune)
Bente Skovgaard Kristensen bliver ny direktør i Brøndby Kommune (Foto: Brøndby Kommune)
29.05.2020 kl. 11.00

Vestegnskommune henter direktør på Slotsholmen

Bente Skovgaard Kristensen skal være børne-, kultur- og idrætsdirektør i Brøndby Kommune. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef i Kulturministeriet.

Danmarks idrætskommune nummer 1 har fundet en ny direktør. Bente Skovgaard Kristensen, der er 52 år gammel, skal nemlig være ny direktør for børne-, kultur- og idrætsforvaltningen i Brøndby Kommune.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at tage fat på opgaverne på børne-, kultur- og idrætsområdet i Brøndby Kommune. Det bliver utroligt spændende sammen med kommunalbestyrelsen, medarbejderne i Brøndby Kommune, foreningsliv og andre aktører at arbejde for at føre visionerne i Brøndby ud i livet, siger Bente Skovgaard Kristensen.

Hun kommer fra en stilling som afdelingschef i Kulturministeriet, hvor hun har arbejdet i mere end 12 år. Hun har desuden siden 2015 været medlem af det internationale antidopingagentur WADAs såkaldte Compliance Review Committee, der har til opgave at sikre, at de nationale anti-dopingmyndigheder lever op til de internationale regler.

Før hun kom til Kulturministeriet, har hun arbejdet for en række statslige myndigheder som Patent- og Varemærkestyrelsen, Erhvervs- og Byggestyrelsen og Konkurrencestyrelsen.

LÆS OGSÅ Kerteminde fastansætter konstitueret kommunaldirektør

Brøndbys kommunaldirektør og dermed Bente Skovgaard Kristensens kommende chef ser frem til at byde hende velkommen på rådhuset i Brøndby,

– Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på hende i et stærkt felt. Bente har flere års erfaring som topleder og en uhyre spændende profil. Hun har desuden relevant erfaring, der ikke mindst bliver et aktiv, når vi skal i gang med at implementere Brøndby Kommunes nye strategi, der de næste 10 år har spændende perspektiver også på vores børne-, kultur- og idrætsområde, siger Peter Kjærsgaard Pedersen, kommunaldirektør i Brøndby Kommune.

Bente Skovgaard Kristensen er gift og har to voksne børn. Hun er uddannet jurist og bor på Frederiksberg. Hun tiltræder den 1. september. jki@kl.dk

Emneord
Navne, Ledelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Vestegnskommune henter direktør på Slotsholmen Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger