Lone Wenzell er ny direktør i Faaborg-Midtfyn Kommune. (Privatfoto)
Lone Wenzell er ny direktør i Faaborg-Midtfyn Kommune. (Privatfoto)
26.05.2020 kl. 11.10

Faaborg-Midtfyn udfylder ledig direktørstilling

Faaborg-Midtfyns direktion bliver fuldtallig, når Lone Wenzell overtager den ledige stilling som direktør med ansvar for by, land, kultur og arbejdsmarked.

Tidligere Slagelse-direktør Lone Wenzell skal have direktøransvaret for by, land, kultur og arbejdsmarked i Faaborg-Midtfyn Kommune.

I Slagelse var hun indtil 1. marts i år erhvervs- og arbejdsmarkedsdirektør og inden da centerchef i samme kommune.

Stillingen i det midtfynske blev ledig sidste efterår, da Helle Vibeke Carstensen blev kommunaldirektør og efterlod en tom stol i direktionen.

– Jeg er rigtig glad for, at vi har kunnet tiltrække en så erfaren og kvalificeret direktør som Lone. Hun kender den kommunale verden indgående og kommer fra en lignende direktørstilling, hvor hun har leveret flotte resultater inden for både byudvikling og samarbejdet med civilsamfundet – områder, som vi også har stort fokus på i Faaborg-Midtfyn, siger Helle Vibeke Carstensen.

LÆS OGSÅ Kultur- og borgerservice direktør forlader posten

Lone Wenzell har arbejdet som leder i det offentlige siden begyndelsen af nullerne, da hun i 2001 blev chef for udviklingsafdelingen på Sygehus Vestsjælland. Siden fik hun ansættelse i Vestsjællands Amt som kontorchef, hvorefter hun overgik til udviklingschef i Region Sjælland i januar 2007. Efter knap to år i den stilling fik hun job i Slagelse Kommune, hvor hun har arbejdet indtil marts i år.

– Hendes erfaring betyder, at vi får en direktør, som har arbejdet med mange forskellige fagområder, som kender til vigtigheden af et godt og tæt samarbejde på tværs af organisationen, og som har stor praksiserfaring med tillidsbaseret ledelse. Alt i alt bliver hun en værdifuld tilføjelse til direktionen, og jeg glæder mig til at byde hende velkommen, siger kommunaldirektør Helle Vibeke Carstensen.

Lone Wenzell, der er 60 år gammel, siger, at hun har fået et godt indtryk af Faaborg-Midtfyn Kommune.

– Det er en kommune, der er rigtig godt på vej og som vil skabe udvikling ikke bare for borgerne, men sammen med dem. Det fremgår tydeligt af udviklingsstrategien og af de initiativer, der allerede er taget med borgerinvolvering og partnerskaber, siger hun.

LÆS OGSÅ Syddjurs henter ny direktør i Randers

Lone Wenzell begynder i stillingen den 1. august. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Faaborg-Midtfyn udfylder ledig direktørstilling Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger