Margrethe Vogt Thuesen er ny centerchef i Bornholms Regionskommune. (Foto: Bornholms Regionskommune)
Margrethe Vogt Thuesen er ny centerchef i Bornholms Regionskommune. (Foto: Bornholms Regionskommune)
26.05.2020 kl. 10.46

Bornholm henter chef med ø-erfaring

Bornholm har ansat Margrethe Vogt Thuesen som ny centerchef til psykiatri og handicap.

Det bliver Margrethe Vogt Thuesen, der får ansvaret for center for psykiatri og handicap i Bornholms Regionskommune. Hun kommer fra en stilling som forvaltningschef for social og beskæftigelse i Samsø Kommune.

– Med Margrethe Vogt Thuesen får vi den helt rette kombination af solid ledererfaring og vilje til udvikling. Hun er dermed den helt rette til at tage tråden op der, hvor Psykiatri og Handicap er og sætte gang i de mange udviklingsprocesser, som allerede ligger i støbeskeen. Hun har en bred tilgang til opgaverne og en god evne til at finde stærke løsninger i en samarbejdspræget ånd - og så er hun kendt for at være en empatisk leder, med en god og lun humor. Jeg glæder mig meget til at tage imod Margrethe og til det samarbejde, der venter, siger servicedirektør i Bornholms Regionskommune, Trine Dorow.

Margrethe Vogt Thuesen har en uddannelse som sygeplejerske og har blandt andet taget en MBA fra Henley Business School. Før hun blev ansat i Samsø i 2013, arbejdede hun i flere forskellige lederstillinger i den grønlandske kommune Kommuneqarfik Sermersooq. Her var hun blandt andet fagchef i kommunen og forstander på et sygehus, indtil hun vendte tilbage til kommunen som velfærdsdirektør.

Hun er gift og har fem børn og et barnebarn. Hun er desuden formand for Kolby Møllelaug på Samsø og aktiv i Rotary, ligesom hun nyder at passe sin køkkenhave, oplyser Bornholms Regionskommune i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ Syddjurs henter ny direktør i Randers

Margrethe Vogt Thuesen starter den 1. juni i stillingen, som hun planlægger at passe i hverdagene. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Bornholm henter chef med ø-erfaring Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger