Tina-Mia Eriksen skifter fra DF til Konservative. (Pressefoto)
Tina-Mia Eriksen skifter fra DF til Konservative. (Pressefoto)
25.05.2020 kl. 10.26

Endnu en DF'er forlader partiet

DF mister et af tre byrådsmedlemmer i Ringsted. Tina-Mia Eriksen skifter til Konservative.

Dansk Folkeparti i Ringsted bliver et byrådsmedlem fattigere. Tina-Mia Eriksen skfiter nemlig DF ud med Konservative. Det skriver hun på sin facebook-profil i dag mandag.

– At skifte parti er ikke et nemt valg for en politiker, men dette er en velovervejet beslutning, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er den rigtige, hvis jeg skal have mulighed for at gennemføre den politik, jeg står for, skriver hun.

Hun har været medlem af Ringsted Byråd siden sidste valg, hvor hun med 165 personlige stemmer fik det tredje og sidste DF-mandat.

Tina-Mia Eriksen forklarer, at hun med tiden er blevet mere borgerlig, og gennem sit arbejde i Ringsted Byråd har hun haft et godt samarbejde med den konservative spidskandidat, Andreas Karlsen, siger hun.

LÆS OGSÅ Utilfredshed med værdipolitikken: Socialdemokrat forlader partiet

– Jeg synes, Det Konservative Folkeparti gør det godt på landsplan med Søren Pape Poulsen i spidsen og lokalt med Andreas Karlsen i spidsen. Andreas Karlsen og jeg har i forvejen arbejdet sammen i flere år, blandt andet til vores udvalgsmøder i Social- og Arbejdsmarkedsudvalget, og det samarbejde har også haft betydning for mit valg om at skifte parti, skriver hun.

Tina-Mia Eriksen er uddannet sygeplejerske og arbejder i psykiatrien i Region Sjælland.

I sidste uge meddelte to DF'ere fra Vordingborg Byråd, at de skfiter til Nye Borgerlige. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Endnu en DF'er forlader partiet Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger