Foto: Venstre
Foto: Venstre
26.06.2020 kl. 13.04

V-ballade får byrådsveteran til at sige farvel og tak efter 23 år

Formanden for teknik- og miljøudvalget i Tønder, Bo Jessen (V), genopstiller ikke som følge af uroen i partiet.

Efter seks valgperioder har udvalgsformand Bo Jessen (V) fra Tønder fået nok.

Ikke af byrådsarbejdet, som man måske skulle tro, men af de interne stridigheder og den chikane, der finder sted i og omkring Venstre i Tønder, efter at partiet i sidste uge vragede den siddende borgmester Henrik Frandsen (V) som borgmesterkandidat til fordel for Martin Iversen, der ikke sidder i byrådet i dag.

– Jeg kan ikke rigtig se mig selv i det Venstre, vi har i Tønder Kommune lige nu. Der har foregået en offentlig chikane mod egen borgmester fra Venstre-medlemmer og fra Venstre-formænd rundt omkring i kommunen i løbet af det seneste halvandet år. Og så afsætter man ham på et opstillingsmøde ude i Agerskov – en siddende borgmester, som ønsker at fortsætte og allerede har gjort et kæmpe stykke arbejde for Tønder Kommune. Så det er egentlig grunden til min beslutning, siger Bo Jessen til TV Syd.

Ifølge en rundringning, som JydskeVestkysten har foretaget blandt Venstres byrådsmedlemmer i Tønder, står Bo Jessen ikke alene med frustrationerne over tingenes tilstand.

LÆS OGSÅ Endnu en V-borgmester stopper

Kultur- og fritidsudvalgsformand René Andersen (V) siger således til avisen, at han ikke kan se sig selv i et Venstre med Martin Iversen som spidskandidat.

Onsdag meddelte Venstres folketingskandidat i Tønderkredsen, Philip Tietje, at han har trukket sit kandidatur som følge af uroen i partiet. mdbr@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: V-ballade får byrådsveteran til at sige farvel og tak efter 23 år Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger