Foto: Assens Kommune
Foto: Assens Kommune
26.06.2020 kl. 10.56

Assens finder ny direktør internt

Nuværende vicedirektør i Assens Michael Bjørn avancerer til ny direktør for social- og sundhedsområdet.

Det bliver et kendt ansigt, der 1. august sætter sig i direktørstolen med ansvaret for social- og sundhedsområdet i Assens Kommune.

Kommunen har ansat den nuværende vicedirektør for området, Michael Bjørn, som ny direktør.

50-årige Michael Bjørn har arbejdet i Assens Kommune siden 2007, først som ældrechef og fra 2014 som vicedirektør. Undervejs i ansættelsen har han taget en mastergrad i offentlig ledelse.

– Michael er valgt ud af et meget stærkt ansøgerfelt, og jeg er derfor sikker på, at vi med ham får en særdeles kompetent direktør med mange års kommunal ledererfaring samt dyb indsigt i fagområdet. Michael kender tilmed organisationen særdeles godt og har gode relationer til både politikere og ansatte, ligesom han igennem årene har opnået og udbygget et stort netværk blandt borgere, foreninger, råd og øvrige samarbejdspartnere. Samtidig er Michael ekstrem resultat- og udviklingsorienteret, siger borgmester Søren Steen Andersen (V) i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ Herning ansætter direktør for bæredygtighed

Michael Bjørn er valgt ud fra et ansøgerfelt på 10 ansøgere.

Assens Kommune oplyser desuden, at den ledige direktørstilling for uddannelse, børn og familie vil blive genopslået. mdbr@kl.dk

Emneord
Navne, Forvaltning

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Assens finder ny direktør internt Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger