Jakob Gudbrand bliver ny koncernchef i Odense Kommunes beskæftigelses- og socialforvaltning. (Foto: Odense Kommune)
Jakob Gudbrand bliver ny koncernchef i Odense Kommunes beskæftigelses- og socialforvaltning. (Foto: Odense Kommune)
22.06.2020 kl. 12.43

Koldingchef vender tilbage til det fynske

Koldings arbejdsmarkedschef bliver ny koncernchef i beskæftigelses- og socialforvaltningen i Odense.

Odense henter deres nye koncernchef i beskæftigelses- og socialforvaltningen med ansvar for udsatte borgere i Kolding Kommune. Den nye koncernchef bliver nemlig Jakob Gudbrand, der i dag er arbejdsmarkedschef i Kolding.

Når Jakob Gudbrand begynder i sit nye arbejde, kan kollegerne sige velkommen tilbage. Han har nemlig tidligere været leder i samme forvaltning i Odense, da han var virksomhedschef.

Gudbrands kommende chef er ganske begejstret over, at han har fået ham til at vende hjem til det fynske.

– Jakob har i de senere år fået værdifulde erfaringer i Kolding, hvor han blandt andet har fået mulighed for at lægge yderligere lag på den politiske-strategiske rådgivning. Samtidig har Jakob fået et endnu større kendskab til sammenhængene på tværs af beskæftigelses-, social- og sundhedsområdet. Krydret med at Jakob til de to ansættelsessamtaler og i testforløbet har haft et meget stærkt blik for Odenses ambition om at sikre et godt liv for de socialt udsatte, er jeg sikker på, at vi med Jakob får en stærk profil, siger René Junker, der er administrerende direktør i beskæftigelses- og socialforvaltningen i Odense.

LÆS OGSÅ Vordingborg ansætter borger- og arbejdsmarkedschef

53-årige Jakob Gudbrand afløser Susanne Kvolsgaard, der stopper i stillingen som koncernchef.

– Jeg ved, at det er store sko, som skal fyldes ud efter Susanne Kvolsgaard, men jeg er klar til at kaste mig ud i opgaven. De politiske ambitioner er store og meget klare for jobrehabiliteringsområdet. Og jeg ved, at vi i et stærkt fællesskab – områdechefer, afdelingsledere og dedikerede medarbejdere, alle de stærke samarbejdspartnere, og ikke mindst sammen med borgerne – kan indfri målene og videreudvikle de mange gode spor, som ligger på hele jobrehabiliteringsområdet, siger Jakob Gudbrand.

Han er uddannet cand.merc.aud. og har desuden taget en HD og en MBA på Syddansk Universitet. Han begynder i sit nye job den 1. september. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Koldingchef vender tilbage til det fynske Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger