Alex Vanopslagh (tv.) og Martin Boye (th.) sammen med Anni Grimm (LA). Martin Boye sad indtil Anni Grimms indtræden som det eneste medlem for LA i Vejen Byråd. Foto: Liberal Alliance
Alex Vanopslagh (tv.) og Martin Boye (th.) sammen med Anni Grimm (LA). Martin Boye sad indtil Anni Grimms indtræden som det eneste medlem for LA i Vejen Byråd. Foto: Liberal Alliance
12.06.2020 kl. 08.40

Farvel efter fire dage: Kontroversiel politiker ikke længere velkommen

Den kontroversielle kommunalpolitiker Anni Grimm (LA) har efter fire dage fået at vide, at hun alligevel ikke er velkommen i Liberal Alliance.
tekst Frederik Overby Vinding

Fra løsgænger til LA’er til løsgænger igen på fire dage.

Anni Grimm (LA) kunne for blot fire dage siden meddele, at hun skiftede sin plads som løsgænger i Vejen byråd ud med en plads for Liberal Alliance.

Men nu står hun til at blive smidt ud af partiet igen efter et interview, hun har givet til Ekstra Bladet.

I interviewet prøver Ekstra Bladet gentagne gange at få Anni Grimm til at tage afstand fra et læserbrev, hun skrev til JydskeVestkysten tilbage i 2017, men det lykkes ikke. 

LÆS OGSÅ Svendborg-direktør går på pension

– Så du er stadig af den holdning, at homoseksualitet, der bliver udfoldet på åben gade og landsdækkende tv, stiller krav til dig om, at du skal synes, at 'afvigertrang' er normalt, som du skrev dengang i Jydske Vestkysten?

– Jeg har ikke flere kommentarer til så gammel en historie. Jeg er kommet videre. Det er jeg holdt op med at kommentere på, siger hun til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet har efterfølgende spurgt Liberal Alliances formand, Alex Vanopslagh, om Anni Grimm havde en fremtid i partiet, og han mener, at Anni Grimm tidligere har forsikret ham om, hun var blevet klogere, og de synspunkter ikke længere gjorde sig gældende.

Men nu har Ekstra Bladets interview altså fået formanden til at bede hovedbestyrelsen i partiet om at ekskludere hende. frov@kl.dk

LÆS OGSÅ Afgående borgmester tager orlov
Emneord
Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Farvel efter fire dage: Kontroversiel politiker ikke længere velkommen Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger