Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
11.06.2020 kl. 10.30

Kommune giver gavekort som skulderklap til ansatte

Tårnbys ansatte får et gavekort af kommunen som tak for indsatsen under coronakrisen.
tekst Frederik Overby Vinding

Som en tak for indsatsen under coronakrisen bliver de ansatte i Tårnby Kommune nu belønnet med en gave til en værdi af 300 kroner, som kan hentes i en såkaldt gaveshop, hvor der er mulighed for at vælge mellem forskellige ting og som vil appellere til begge køn og aldre.

Det er et enigt økonomiudvalg i Tårnby, der har godkendt, at gaven skal gælde kommunens cirka 4.300 medarbejdere. Dermed er den samlede udgift for kommunen cirka 1,3 millioner kroner.

Det skriver Ama’rLiv.

– Det er et ekstra klap på skulderen, siger Tårnbys borgmester Allan S. Andersen (S) til Ama’rLiv.

LÆS OGSÅ Ny viden

Gaveregn

Lige præcis gaver som anerkendelse for godt arbejde er ikke noget, som Tårnbys ansatte er vant til. Derfor kalder borgmesteren det også en helt ekstraordinær anerkendelse til kommunens ansatte under coronakrisen.

I en rundspørge blandt HR-cheferne tilbage i december spurgte Nyhedsmagasinet Danske Kommuner, hvorvidt de ansatte i landets 98 kommuner modtog julegaver, og her svarede Tårnby, at kommunens ansatte ikke modtog julegaver for deres indsats i løbet af året.

Dermed er Tårnby på niveau med 31 procent af kommunerne, der svarede, at de ansatte ikke får julegaver.

– Gaven er et nemt redskab til at vise anerkendelse. Den kan man selvfølgelig vise hele året, men her (som julegave, red.) er der bare en oplagt lejlighed, sagde arbejdsmiljøkonsulent i FOA Charlotte Bredal dengang til Nyhedsmagasinet Danske Kommuner. frov@kl.dk

LÆS OGSÅ Dragør går med hatten i hånden til staten

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Kommune giver gavekort som skulderklap til ansatte Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger